Κορυφαία βαθμολογία για τα μοντέλα της Hyundai

Κορυφαία βαθμολογία για τα μοντέλα της Hyundai
Κορυφαία βαθμολογία για τα μοντέλα της Hyundai σε Ευρωπαϊκές συγκριτικές δοκιμές. 

• Τα Ηyundai i10, i20 και i30 κατέκτησαν την κορυφή σε αρκετές συγκριτικές δοκιμές που πραγματοποίησαν έγκριτα Ευρωπαϊκά περιοδικά αυτοκινήτου

• Τα οχήματα υπερτερούν των ανταγωνιστών τους σε διάφορες κατηγορίες, όπως συνδεσιμότητα, εσωτερική σχεδίαση, οδηγική άνεση και δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα την κατάκτηση αρκετών πρώτων θέσεων

• Η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση της Hyundai Motor εντυπωσιάζει τους δοκιμαστές

Τα i10, i20 και i30 της Hyundai Motor κατέκτησαν την πρώτη θέση στις τελευταίες συγκριτικές δοκιμές που πραγματοποίησαν πολλά Ευρωπαϊκά περιοδικά αυτοκινήτου.

Τα οχήματα ξεπέρασαν τους ανταγωνιστές τους σε κατηγορίες όπως η συνδεσιμότητα, η οδηγική άνεση και τα δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά καθώς και η εσωτερική σχεδίαση και άνεση, για να κατακτήσουν την κορυφή στη συνολική βαθμολογία. 

Η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων της Hyundai αξιολογείται επίσης θετικά από τα περιοδικά. 


Τα i10, i20 και i30 αποτελούν βασικό πυλώνα της επιτυχίας της εταιρείας στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 50% των πωλήσεών της στη Γηραιά ήπειρο.

"Τα μοντέλα i10, i20 και i30 είναι τα καλύτερα μοντέλα της Hyundai Motor στην Ευρώπη. Οι τελευταίες συγκριτικές δοκιμές επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη που έχουμε στην οικογένεια - i" δήλωσε ο κ. Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer της Hyundai Motor Europe. 

"Όλα αυτά τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί, δοκιμαστεί και κατασκευαστεί στην Ευρώπη για να καλύψουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των Ευρωπαίων πελατών. Διαθέτουν ένα εξαιρετικό συνολικό πακέτο και επιπλέον αντιπροσωπεύουν την εξαιρετική ποιότητα, την προσιτή τεχνολογία και έναν ελκυστικό σχεδιασμό, που συνεχίζουν να προσελκύουν νέους πελάτες στη Hyundai.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.hyundai.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software