Κοσμοσυρροή στα εμπορικά καταστήματα

Κοσμοσυρροή στα εμπορικά καταστήματα

Αυξημένη κίνηση καταγράφηκε στα εμπορικά καταστήματα της χώρας, καθώς πρόκειται για την τελευταία Κυριακή του χρόνου κατά την οποία παρέμειναν ανοιχτά.

Τα καταστήματα άνοιξαν στις 11 το πρωί και έκλεισαν στις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα ήταν ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.

«Η κίνηση είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική μέχρι τώρα» τονίζει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζούλοβιτς, ιδιοκτήτης των ομώνυμων καταστημάτων.

«Ο κόσμος είναι πολύς και δεν κοιτάζει απλώς τις βιτρίνες, αλλά μπαίνει στα καταστήματα και ψωνίζει. Το ίδιο ισχύει και για το δικό μας κατάστημα, εδώ, στην Ερμού, όπου η κίνηση και ο τζίρος είναι αρκετά αυξημένοι. Βέβαια, οι αγορές είναι λιγότερες σε σχέση με άλλες φορές, αλλά αν αναλογιστούμε την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί, δεν πρέπει να έχουμε παράπονο» καταλήγει.

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 3015, τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2016 είναι αργία και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της κυριακάτικης λειτουργίας τους.

Θεσσαλονίκη

Φουστανελοφόροι από τη Χαλάστρα, με ζουρνάδες, νταούλια και κρατώντας σπαθιά στα χέρια χόρεψαν σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κι έδωσαν μια διαφορετική νότα στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Πρόκειται για αναβίωση του εθίμου «Ραγκούτσια», που έχει τις ρίζες του στην εποχή της Τουρκοκρατίας και σύμφωνα με τον δήμαρχο του Δήμου Δέλτα Μίμη Φωτόπουλο είναι ένα από τα πιο αρχαία ομαδικά έθιμα της Μεκαδονίας.

Μέλη του χορευτικού του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα χόρεψαν στις πλατείες Λευκού Πύργου, Αγίας Σοφίας. Αριστοτέλους και Αρχαίας Αγοράς.

Τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης άνοιξαν στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα. Η προσέλευση πολιτών στο κέντρο της πόλης είναι πολύ μεγάλη. Χιλιάδες Θεσσαλονικείς προτίμησαν να κατέβουν στο κέντρο και να απολαύσουν τη λιακάδα των τελευταίων ημερών του χρόνου με βόλτα στην παραλία, ψώνια και επίσκεψη στον «Αστερόκοσμο» που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software