Η trivago στο πλευρό της Corfu Beer

Η trivago στο πλευρό της Corfu Beer
Η μικροζυθοποιία «Corfu Beer», στο τέλος κάθε καλοκαιριού, διεξάγει ένα φεστιβάλ που βοηθά στην ένωση του πολιτισμού μας με αυτόν μιας άλλης χώρας με αποτέλεσμα την σημαντική ενίσχυση της τοπικής οικονομίας σε μια περίοδο χαμηλού τουρισμού και κατ’ επέκταση την διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Γνωστά ονόματα της μουσικής, δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις, εκατοντάδες εθελοντές και χιλιάδες επισκέπτες αναμιγνύονται σε ένα κράμα μαγιάς και πολιτισμού για να δημιουργήσουν την γιορτή της ένωσης της κουλτούρας με την γαστρονομία: αυτό είναι το Corfu Beer Festival.

Φιλοξενία θα πει χαμόγελο και έμπνευση ή αλλιώς Room5 by trivago

Ανάμεσα στους τοπικούς παραγωγούς βρέθηκε και η ομάδα της trivago, όπου έστησε το «μπαλκόνι» της με σκοπό να παρουσιάσει τo ταξιδιωτικό/ξενοδοχειακό online magazine της, room5.trivago.gr.

H ομάδα του Room5 ήταν εκεί για να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια τής Corfu Beer για την επέκταση της τουριστικής περιόδου, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την αφορμή για ένα ταξίδι εμπειρίας, στο τέλος του καλοκαιριού.

Πάθος για ποιότητα και δημιουργία

Το πάθος των ανθρώπων που έκαναν το όραμα πράξη: μια μικρή ζυθοποιία, με έμφαση στην παραγωγή ενός άρτιου ποιοτικά προϊόντος, που ενθουσιάζει κάθε λάτρη της μπύρας. Έπειτα, δημιουργήσαν ένα φεστιβάλ που έγινε θεσμός με σκοπό του να υμνεί την κερκυραϊκή κουλτούρα και γαστρονομία.

Ο κύριος Σπύρος Καλούδης, εμπνευστής και πρωτεργάτης του εγχειρήματος, μαζί με τους συνεργάτες του, που θεωρεί οικογένεια, υποδέχεται τους επισκέπτες και βοηθά να κατανοήσουν τη σημαντικότητα του φεστιβάλ, τόσο για το κοινωνικό αντίκτυπο, όσο και για την ανάπτυξη της οικονομίας του νησιού.

Η αγάπη και η προσήλωση όλης της ομάδας της Corfu Beer ήταν διάχυτη καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ.

Corfu meets Czech

Στη φετινή διοργάνωση επίτιμοι καλεσμένοι ήταν οι τσέχικες ζυθοποιίες: Břevnovský klášterní, u Bulovky, Purkmistr και Hostomice pod Brdy που έφτιαξαν την μπύρα τους στην Κέρκυρα και μαζί της προσέφεραν στους επισκέπτες του φεστιβάλ ένα κομμάτι του πολιτισμού τους μέσα από τον χορό, τη μουσική, το κέφι  και την γαστρονομία τους.

Αναλυτικά την εμπειρία του φεστιβάλ μπορείτε να την βρείτε στο room5.trivago.gr 

http://admin.noz.gr/Uploads/corfumesa%201210.jpg

Σχετικά με την trivago

Η trivago, ιδρυθείσα το 2005 και με έδρα το Düsseldorf Γερμανίας, είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα η οποία έχει σαν στόχο την αναδιαμόρφωση του τρόπου που οι ταξιδιώτες ψάχνουν και συγκρίνουν ξενοδοχεία.

Από τις 30 Ιουνίου 2017 η πλατφόρμα της trivago έχει πάνω από 1.8 εκατομμύρια ξενοδοχεία σε 190 χώρες. Η πλατφόρμα της trivago είναι προσβάσιμη μέσω 55 τοπικών ιστοσελίδων και εφαρμογών σε 33 γλώσσες.

 Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software