Η ψηφιακή σύγκλιση ξεκινάει από την γνώση

Η ψηφιακή σύγκλιση ξεκινάει από την γνώση
Οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις αποτελούν έναν αποφασιστικό παράγοντα για την επιτάχυνση της αναπτυξιακής πορείας της ελληνικής οικονομίας.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται αν λάβουμε υπόψη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων ανήκει στις μικρομεσαίες.

Μεταξύ άλλων, οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις διαδραματίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπως αυτήν που διανύουμε, όπου μεγάλες επιχειρήσεις μειώνουν το εργατικό τους δυναμικό.

http://admin.noz.gr/Uploads/cosmotemesa2.jpg

Ψηφιακή εποχή: Όλα ξεκινούν από την τεχνογνωσία

Πώς μπορεί μια Μικρομεσαία Επιχείρηση να συνδεθεί με την καινοτομία και τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες;  


Οι τρόποι είναι πολλοί αλλά όλα ξεκινούν από τη ΓΝΩΣΗ για τις τεχνολογικές δυνατότητες!

Αυτήν την κρίσιμη ανάγκη των ελληνικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων αλλά και των ελεύθερων επαγγελματιών της Ελλάδας κατάφεραν να καλύψουν τα σεμινάρια #GrowYourBusiness, που διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία από την COSMOTE σε συνεργασία με την OTEAcademy.

Το ενδιαφέρον των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ήταν αξιοσημείωτο καθώς καταγράφηκαν εκατοντάδες συμμετοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα παρακολούθησαν τα σεμινάρια μέσω live streaming.

Η πλειονότητα των συμμετοχών στα δωρεάν σεμινάρια #GrowYourBusiness ήταν πολύ μικρές επιχειρήσεις. Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι επαγγελματίες που ασχολούνται με το εμπόριο, τον χώρο της εστίασης και της λιανικής, ενώ υπήρχαν πολλές συμμετοχές από τον κατασκευαστικό τομέα και τον τομέα της υγείας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της digital εποχής, να γνωρίσουν τον κόσμο των social media, να ερευνήσουν τις καταναλωτικές συνήθειες με τη χρήση προηγμένων εργαλείων, να μάθουν «τι πρέπει και τι όχι» για το website της επιχείρησής τους, καθώς και θέματα που αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Γιατί για την COSMOTE δεν υπάρχουν μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις, παρά μόνο επιχειρήσεις με μεγάλα όνειρα και πάθος για να αναπτυχθούν!

Στιγμιότυπα από τα δύο σεμινάρια:http://admin.noz.gr/Uploads/cosmo%201207.jpg        http://admin.noz.gr/Uploads/cosmote%201307.jpg                   


Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software