Εντυπωσίασε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Street Food Festival!

Εντυπωσίασε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Street Food Festival!
Το Athens Street Food Festival πλημμύρισε όχι μόνο από κόσμο αλλά και από γεύσεις και μυρωδιές, από κάθε γωνιά του πλανήτη, που διασταυρώθηκαν στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι!

Σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή της Γαστρονομίας που τελεί Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού έδωσαν τη δική τους γευστική πινελιά οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα και στον Πειραιά, προσκαλώντας το κοινό να δοκιμάσει φαγητό του ΄΄δρόμου΄΄!

Οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πειραιά ταξίδεψαν τους επισκέπτες του Athens Street Food Festival στα ΄΄ μονοπάτια ΄΄ των Fajitas μέσα από ένα workshop στο οποίο μύησαν το κοινό του Φεστιβάλ στην ιδιαιτερότητα της μεξικανικής κουζίνας!

Τη σκυτάλη πήραν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, οι οποίοι απέδειξαν, ότι συνδυάζεται το σπιτικό φαγητό με το street food, μαγειρεύοντας για το κοινό του Φεστιβάλ Spaghetti με Κεφτεδάκια και σάλτσα ντομάτας ενώ επεφύλασσαν και μια γλυκιά έκπληξη, προσφέροντας Κέικ Σοκολάτας με Μους Γιαουρτιού!

Ο Chef των ΄΄ Χρυσών Αστέρων ΄΄ και συνεργάτης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Γιάννης Μπαξεβάνης πλαισιωμένος από σπουδαστές Μαγειρικής, παρουσίασε ένα ξεχωριστό workshop δημιουργώντας Πιττάκια με Χαρούπι, Ταραμά και Γαρίδα! Το γευστικό αποτέλεσμα εντυπωσίασε το κοινό και το περίπτερο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτέλεσε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Athens Street Food Festival!

Οι επισκέπτες στο 2ο Athens Street Food Festival είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια υποτροφία διετούς φοίτησης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, μέσω Διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ!

Πληροφορίες:
  • ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
  • ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074
  • ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
  • ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
  • ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400
www.iek-akmi.edu.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software