Fusion Κρητική κουζίνα στο βιβλίο «Kritisima»

Fusion Κρητική κουζίνα στο βιβλίο «Kritisima»
Το τελευταίο βιβλίο της food critic Πάτρας Ζεϊμπέκη ονομάζεται “Kritisima” και αναφέρεται σε μια διαφορετική Κρητική κουζίνα στην πιο μοντέρνα – εθνικ διασκευή της.

Επιδίωξή της συγγραφέως να γνωστοποιήσει την Κρητική κουζίνα και τα Κρητικά προϊόντα στα πέρατα του κόσμου.

Η Πάτρα Ζεϊμπέκη έχει εκδώσει το βιβλίο "Γεύσεις και Εδέσματα του Νότου" στα Ελληνικά και Αγγλικά και το "Patra's Sweet Secrets".

Παράλληλα, συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του πολύ γνωστού blog Gourmet Food Lovers, όπου η συγγραφέας παρουσιάζει συνταγές μαγειρικής εμπνευσμένες από τα ταξίδια της στον κόσμο και την τοπική γαστρονομία της Κρήτης.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software