clock Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 | 11:29:29 πμ

Fusion Κρητική κουζίνα στο βιβλίο «Kritisima»

ΑΘΗΝΑ 11/01/2014

Το τελευταίο βιβλίο της food critic Πάτρας Ζεϊμπέκη ονομάζεται “Kritisima” και αναφέρεται σε μια διαφορετική Κρητική κουζίνα στην πιο μοντέρνα – εθνικ διασκευή της.

Επιδίωξή της συγγραφέως να γνωστοποιήσει την Κρητική κουζίνα και τα Κρητικά προϊόντα στα πέρατα του κόσμου.

Η Πάτρα Ζεϊμπέκη έχει εκδώσει το βιβλίο "Γεύσεις και Εδέσματα του Νότου" στα Ελληνικά και Αγγλικά και το "Patra's Sweet Secrets".

Παράλληλα, συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του πολύ γνωστού blog Gourmet Food Lovers, όπου η συγγραφέας παρουσιάζει συνταγές μαγειρικής εμπνευσμένες από τα ταξίδια της στον κόσμο και την τοπική γαστρονομία της Κρήτης.


Σχετικά Videos