Παζάρι-Εκποίηση Βιβλίου 2013 στην Πλατεία Κοτζιά

Παζάρι-Εκποίηση Βιβλίου 2013 στην Πλατεία Κοτζιά
Μετά από 16 χρόνια παρουσίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, το Παζάρι-Εκποίηση Βιβλίου 2013, η κορυφαία σε συμμετοχή Ελλήνων εκδοτών και επισκεψιμότητα κοινού εκδήλωση βιβλίου στην Ελλάδα, μεταφέρεται στην Πλατεία Κοτζιά με απόφαση του Δήμου Αθηναίων, παρά την διαφωνία και προσπάθεια των δύο εκδοτικών σωματείων που την διοργανώνουν, να παραμείνει η εκδήλωση στον χώρο που το κοινό την έχει γνωρίσει.

Έτσι, από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, και για είκοσι ημέρες στην Πλατεία Κοτζιά, πραγματοποιείται το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι-Εκποίηση Βιβλίου.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ (Σ.ΕΚ.Β.) και το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.), που καλούν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ να την επισκεφθούν και να προμηθευτούν βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Σ’ ένα τεράστιο, ενιαίο για όλους τους εκδότες περίπτερο, εκτίθενται 500.000 βιβλία, περισσότερων από 150 εκδοτικών οίκων.

Τα εκποιούμενα βιβλία έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν.

Οι εκπτώσεις ξεκινούν από 70% και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90%.
Οι τιμές των βιβλίων ξεκινούν από 0,50 λεπτά!

Το Παζάρι-Εκποίηση Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ επί της Οδού Αθηνάς), θα πραγματοποιηθεί από 25 Ιανουαρίου έως 13 Φεβρουαρίου 2013 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 το βράδυ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στις αγορές, μπορεί να αγοράσει κανείς ακόμη και ένα βιβλίο 0,50 λεπτών.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software