Το ΤV5 Monde στηρίζει την Εβδομάδα Γαλλοφωνίας

Το ΤV5 Monde στηρίζει την Εβδομάδα Γαλλοφωνίας
Φέτος, όπως κάθε χρόνο,το TV5 Monde, το πολιτιστικό διεθνές κανάλι στα γαλλικά που προσφέρει μεγάλη ποκιλία υποτιτλισμένων ταινιών, σειρών και άλλα, στηρίζει την 22η Εβδομάδα της Γαλλοφωνίας, από τις 18 έως 26 Μαρτίου.

Με 10 κανάλια προσβάσιμα σε περισσότερα από 265 εκατομμύρια σπίτια σε όλο τον κόσμο, και με τοπικό προγραμματισμό υποτιτλισμένο σε 12 γλώσσες, το TV5MONDE απευθύνεται τόσο στην πολιτιστική και επιχειρηματική ελίτ όσο και στην ευρεία διεθνή γαλλόφωνη κοινότητα.

Κάθε χρόνο διοργανώνεται στις 20 Μαρτίου, Διεθνής Ημέρα Γαλλοφωνίας. Φέτος, η διοργάνωση αναμένει τους λάτρεις της γαλλικής γλώσσας σε περισσότερες από 1.500 εκδηλώσεις: εργαστήρια, συναντήσεις, συνεδριάσεις, εκθέσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα, με σκοπό να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό την πολυμορφική και σύγχρονη γαλλική γλώσσα.

Ειδικό πρόγραμμα "Αφιέρωμα στη Γαλλοφωνία" του TV5MONDE

Πιστός χορηγός της εκδήλωσης από τη δημιουργία της, το TV5MONDE, πρώτο πολιτιστικό γαλλόφωνο κανάλι, δραστηριοποιείται με αφορμή την εκδήλωση και προτείνει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για να τιμήσει τον πλούτο της Γαλλοφωνίας καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες:
http://passiontheater.gr/to-tv5monde-stirizi-tin-evdomada-gallofonias-18-26-martiou/

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software