Χριστούγεννα... στην Τεχνόπολη!

Χριστούγεννα... στην Τεχνόπολη!
Τα φετινά Χριστούγεννα ο Δήμος Αθηναίων θα τα γιορτάσει στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Από τις 4 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου μία... Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη ζωντανεύει στην Τεχνόπολη (Κεντρική αυλή, Πειραιώς 100, Γκάζι) και οι μικροί μας φίλοι έχουν την τιμητική τους...

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό φεστιβάλ που διοργανώνει η εταιρεία ADM Productions με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» και έχει ως σκοπό να προσφέρει αξέχαστες στιγμές στους λιλιπούτειους κατοίκους της πρωτεύουσας, και όχι μόνο, χαρίζοντας τους μια μαγική ατμόσφαιρα για ένα ολόκληρο μήνα.

Παγοδρόμιο, πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια, καρουζέλ, στρουμφοχωριό, τρενάκι, κινηματογράφος με παιδικές ταινίες, μουσικά και θεατρικά δρώμενα, ο Άγιος Βασίλης που θα υποδέχεται τους μικρούς επισκέπτες στη Χιονισμένη Στρουμφόπολη, παραστάσεις με αγαπημένους ήρωες όπως η Χιονάτη με ζωγραφική προσώπου (face painting) και πολλοί άλλοι, καθώς και πλούσια δώρα θα κάνουν τη φετινή γιορτινή περίοδο να μοιάζει πραγματικά ξεχωριστή.

Από τις 4 Δεκεμβρίου, το φετινό χριστουγενννιάτικο ραντεβού μας δίνεται στην ''Τεχνόπολις'' του Δήμου Αθηναίων και... Καλά Χριστούγεννα!

Ώρες λειτουργίας: 09.00-21.00
Είσοδος από 8 ευρώ

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software