Απειλητικά κινήθηκε ο Κασιδιάρης προς υπουργό

Απειλητικά κινήθηκε ο Κασιδιάρης προς υπουργό
Ακόμη ένα επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη

Στο πλαίσιο συζήτησης ερώτησής του, η κατάσταση ξέφυγε με τον ίδιο να κινείται απειλητικά προς τα υπουργικά έδρανα, εκτοξεύοντας ύβρεις προς την υφυπουργό Οικονομικών, κ. Παπανάτσιου

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής αφού ζήτησε στην τοποθέτησή του να καταργηθούν όλα τα βουλευτικά προνόμια, επιτέθηκε στην κ. Παπανάτσιου, αποκαλώντας την «αισχρή».

Στο περιστατικό παρενέβη ο αντιπρόεδρος Νικήτας Κακλαμάνης που μίλησε για "παραλήρημα Κασιδιάρη" και ζήτησε να μην γραφτεί τίποτα από όσα έλεγε ο βουλευτής στα πρακτικά.

Μετά το επεισόδιο οι χρυσαυγίτες αποχώρησαν από την αίθουσα.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το δελτίο του Alpha
Παπανάτσιου: Αντικοινοβουλευτικός κιτρινισμός 

Στην ομιλία της η υφυπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπήκαν στη Βουλή για να πλουτίσουν.

«Εμείς ξοδεύουμε την αποζημίωση για να κάνουμε την δουλειά μας. Δεν ξέρουμε τι κάνουν οι άλλοι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε ό,τι αφορά στα πρόσφατα δημοσιεύματα για τα προνόμια των βουλευτών, υποστήριξε ότι «ο αντικοινοβουλευτικός κιτρινισμός που παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα έχει στόχο να αποδυναμώσει την Βουλή. 

Εμείς δεν θέλουμε μια Βουλή της αριστοκρατίας αλλά που θα εκπροσωπείται από τις λαϊκές τάξεις. Να το ξανασκεφτούν όσοι συμμαχούν με τον κιτρινισμό». 

Για την φορολόγηση της βουλευτικής αποζημίωσης είπε ότι ισχύει ό,τι και για τους υπόλοιπους πολίτες, εκτός από ένα 25% που θεωρείται τεκμαρτό και δεν φορολογείται.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software