"Έτοιμος για νέες μάχες", το μήνυμα Θεοδωράκη

"Έτοιμος για νέες μάχες", το μήνυμα Θεοδωράκη
Με τη γνωστή "καλημέρα" ξεκινά το πρώτο μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη στο Facebook μετά την περιπέτεια με την υγεία του. Δηλώνει "έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες".

Ο  επικεφαλής του Ποταμιού ανέβασε στο προφίλ του τη φωτογραφία ενός επαρχιακού, στενού και δύσκολου δρόμου μέσα στην ελληνική φύση.

Στο κείμενό του γράφει πως είναι «έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες», αν και παραδέχεται πως «ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες». 

Εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για όσους του συμπαραστάθηκαν και σχολιάζει πως «οφείλουμε μια επανάσταση στην υγεία» σε όσους παλεύουν για την υγεία τους, αλλά και όσους αγωνίζονται μαζί τους. 


Αναλυτικά η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη: 

Καλημέρα καλημέρα!
Όλα πήγαν καλά και είμαι έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες (ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες).
Σας ευχαριστώ όλους.
Δεν αναφέρομαι στους φίλους μου και τους συνοδοιπόρους αλλά κυρίως σε όλους αυτούς που δεν γνωριζόμαστε και δεν αγαπιόμαστε.
Σας ευχαριστώ για τις ευχές, για τη διακριτικότητά σας ακόμη ακόμη και για τη σιωπή σας.
Είναι καλό που βρισκόμαστε εδώ, φίλοι και «εχθροί», γιατί όπως λέει και ο ποιητής «φαντάσου φτάνει και μια νότα κι αλλάζεις όλο το σκοπό».
Κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους αυτούς που παλεύουν για την υγεία τους και τους εργάτες της υγείας - γιατρούς και νοσοκόμους -που αγωνίζονται μαζί τους, συχνά σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Τους οφείλουμε μια επανάσταση στην υγεία. 
Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος, θα τα πουμε αναλυτικά άμεσα.
Καλημέρα!

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software