Φόνος Ζαφειρόπουλου: Συνάντηση του εκτελεστή με τον ηθικό αυτουργό;

Φόνος Ζαφειρόπουλου: Συνάντηση του εκτελεστή με τον ηθικό αυτουργό;
Το ενδεχόμενο ο ένας εκ των δολοφόνων του γνωστού δικηγόρου Μ. Ζαφειρόπουλου να είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης έξω από το γραφείο του άτυχου ποινικολόγου, στην οδό Ασκληπιού, στη Νεάπολη Εξαρχείων, εξετάζουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Όπως σημειώνει σήμερα, η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», γνωρίζουν ότι ενώ είχε αρχίσει το ραντεβού με τον 52χρονο ποινικολόγο και το συνεργάτη του, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ένας εκ των δολοφόνων χρειάστηκε να βγει από το κτήριο και θεωρούν ότι το έκανε γιατί περίμενε κάπου ο ηθικός αυτουργός.

Συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι οι δολοφόνοι ήθελαν να τον ενημερώσουν για το πώς ξεκίνησε η κουβέντα και πόσοι ήταν στο δικηγορικό γραφείο.

Η συμπληρωματική κατάθεση, συνεχίζει το δημοσίευμα, του μοναδικού αυτόπτη μάρτυρα, του 32χρονου συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, δίνει νέα διάσταση στις έρευνες καθώς αποκάλυψε ότι ενώ ο ίδιος είχε πάει για λίγο στο γραφείο του, ο ένας άνδρας τον ακολούθησε, έβγαλε όπλο και του είπε να μείνει εκεί και να μην ξαναπάει στο γραφείο του ποινικολόγου, ο οποίος βρισκόταν με τον δεύτερο ένοπλο.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αυτό έγινε προκειμένου ο δεύτερος δράστης να μιλήσει ανοικτά στον άτυχο δικηγόρο για τον πραγματικό λόγο που τον είχαν επισκεφθεί.

Οι Αρχές γνωρίζουν λοιπόν ποιος από τους δύο δράστες πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο δικηγόρο.

Επίσης εκτιμούν ότι «δεν ήταν επαγγελματίες και ότι πήγαν να τον εκφοβίσουν και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έφτασαν στο έγκλημα», όπως τονίζει υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. στην «Ελευθερία του Τύπου».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software