Γκάφα Ρουβίκωνα: Έκανε ντου σε... λάθος στόχο!

Γκάφα Ρουβίκωνα: Έκανε ντου σε... λάθος στόχο!
Εκτός από την εισβολή στα γραφεία του τουρκικών αερογραμμών, Turkish Airlines, νωρίς το πρωί της Τετάρτης στον Άλιμο, όπου προκάλεσαν φθορές στην είσοδο, μέλη του Ρουβίκωνα  θέλησαν στη συνέχεια να κάνουν και παρέμβαση στο σπίτι του αντιδημάρχου Ζωγράφου, Σταύρου Αρμπιλιά, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο της εργαζόμενης στην καθαριότητα του Δήμου, Ντανιέλα Πρελορέντζου, κατά τη διάρκεια της εργασίας της.

Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται μπέρδεψαν τις πολυκατοικίες και πήγαν στο σπίτι του αδερφού του αντιδημάρχου, νομίζοντας ότι πρόκειται για την οικία του Σταύρου Αρμπιλιά, όπως φαίνεται και στην ανακοίνωση με το βίντεο που ανάρτησε η αναρχική συλλογικότητα. 
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη του "Ρουβίκωνα", πέταξαν φέιγ βολάν, ενώ κρέμασαν ένα μεγάλο πανό έξω από το σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο της Ντανιέλα Πρελορέντζου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι ο χαρακτήρας της επίθεσης του Ρουβίκωνα στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου και στελέχους του κόμματος, Σταύρου Αρμπιλιά, προσιδιάζει σε "φασιστικές πρακτικές"

"Η επίθεση, όχι μόνο δεν έχει καμιά σχέση με οποιαδήποτε κοινωνική διεκδίκηση, αλλά, αντίθετα ο χαρακτήρας της προσιδιάζει σε φασιστικές πρακτικές. Στο πρόσωπο τού Σταύρου Αρμπιλιά στοχοποιείται μια αριστερή δημοτική αρχή, με σημαντικό έργο υπέρ των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας, και ιδιαίτερα των ασθενέστερων πολιτών του Ζωγράφου", σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.Δείτε το βίντεο από την "παρέμβαση" του Ρουβίκωνα στο σπίτι του αδελφού του Αντιδημάρχου Ζωγράφου.
Δείτε το βίντεο από την εισβολή του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Turkish Airlines

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software