Η αστυνομία περιμένει το λάθος του Σώρρα

Η αστυνομία περιμένει το λάθος του Σώρρα
Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει συγγενείς αλλά και πρόσωπα που ήταν κοντά τόσο στον Αρτέμη Σώρρα, όσο και στην γυναίκα του, ύστερα από την καταδίκη του ζεύγους σε οχτώ χρόνια κάθειρξη για υπεξαίρεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr, οι αρχές αναμένουν το λάθος του «δισεκατομμυριούχου» Σώρρα, καθώς αργά ή γρήγορα θα επικοινωνήσει με άτομα του στενού περιβάλλοντός του για βοήθεια.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ζεύγος Σώρρα να είχε σχεδιάσει τη φυγή του πριν ακόμη εμφανιστούν στο δικαστήριο της Πάτρας.

Η αστυνομία έχει κάνει έρευνα σε όλα τα γνωστά σπίτια και γραφεία που έχει δηλώσει κατά καιρούς ο Σώρρας, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το γεγονός το ζεύγος να κρύβουν εύπιστοι οπαδοί του, άνθρωποι που πιστεύουν πως ο «ξυπόλητος δισεκατομμυριούχος» μπορούσε να τους απαλλάξει από τα χρέη.

Σημειώνεται πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του καταδικάστηκαν από δικαστήριο της Πάτρας για υπεξαίρεση.

Το Σάββατο ο Σώρρας έβγαλε «διάγγελμα» μέσω You Tube όπου κατηγόρησε τη δικαιοσύνη για δικαστικό πραξικόπημα, ενώ οι αρχές αναμένουν ακόμα το πράσινο φως από τον εισαγγελέα για να ερευνήσουν την προέλευση του βίντεο.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος τη Δευτέρα άσκησε έφεση επί της απόφασης, σημείωσε πως ο Σώρρας δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό: «Ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται στην Ελλάδα και σύντομα τις επόμενες ημέρες θα είναι παρών για να υποστηρίξει την αλήθεια και την αθωότητά του».

Και συνέχισε: «Ο Αρτέμης Σώρρας διώκεται κατά την άποψή μου πολιτικά και υπάρχει μια συντονισμένη επίθεση νομικής, κοινωνικής οικονομικής και φυσικής τους εξόντωσης... Και σε αυτήν έχουν την προσπάθεια συστρατευτεί και το χρεοκοπημένο πολιτικό και το μιντιακό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας που τη λεηλάτησε και την έφτασε σε αυτό το σημείο εσχατοσύνης».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software