«Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας» 28ο Ετήσιο Συνέδριο

 «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας» 28ο Ετήσιο Συνέδριο
   Το ετήσιο συνέδριο «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας - Αναμόρφωση της Οικονομίας-Αναβίωση της Επιχειρηματικότητας |- Καινοτομία-Τεχνολογία-Ηθική-Εξωστρέφεια», διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.
Το φετινό συνέδριο θα εστιάσει στην ανάγκη αναδιαμόρφωσης της οικονομίας και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας προς όφελος της απασχόλησης και της βιώσιμης ανάπτυξης.
Η συμβολή της επιχειρηματικότητας στην απασχόληση καθώς και στην ανάκαμψη της μεσαίας τάξης, αποτελεί επίσης ζήτημα πρωταρχικής σημασίας, που απασχολεί έντονα όχι μόνο τη χώρα μας και την Ευρώπη αλλά και την παγκόσμια οικονομική κοινότητα. Τα μέτρα και οι πολιτικές που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις έχουν δημιουργήσει ένα αχαρτογράφητο περιβάλλον για την κοινωνία, τη μεσαία τάξη, τον επιχειρηματικό κόσμο που καλείται να ανταπεξέλθει.
Το φετινό συνέδριο θα συζητήσει όλα τα παραπάνω μαζί με τις νέες πολιτικές και μέτρα που αρχίζουν να λαμβάνονται είτε στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ προς ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και συμπεριλαμβανομένου και του ρόλου που μπορούν να διαδραματίσουν οι μεγάλες επιχειρήσεις στην ανάπτυξη των ευρύτερων οικοσυστημάτων τους.
Ο κ. Σίμος Αναστασόπουλος
Όπως δηλώνει ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος, «Η Ώρα της Οικονομίας αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους συνεδριακούς θεσμούς της χώρας. Ειδικά σε μια κομβική περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, σε ρυθμούς κλεισίματος αξιολόγησης και προσδοκώμενης εξόδου της Ελλάδος στις αγορές. Οι μεταρρυθμίσεις, η εξωστρέφεια και η αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα μας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων της ελληνικής και διεθνούς επιχειρηματικότητας αλλά και τις πολιτικές θέσεις που θα παρουσιαστούν».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software