ΚΚΕ: Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ ο ΣΥΡΙΖΑ

ΚΚΕ: Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ ο ΣΥΡΙΖΑ
«Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ» τιτλοφορείται το σχόλιο του ΚΚΕ για την συνέντευξη Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις εξελίξεις στην Κύπρο.
 
Στο σχόλιο αναφέρεται ότι «η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί όταν μιλά για αλληλεγγύη στον λαό της Κύπρου, τη στιγμή που αποσιωπά τα βάρβαρα μνημόνια που εφαρμόζονται ήδη και τα επόμενα που, με το ένα ή το άλλο σχέδιο και με όποια διεθνή συμμαχία, θα εφαρμοστούν σε βάρος των εργαζομένων στην Κύπρο».

«Εξάλλου, όπως καθαρά τονίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ των θυσιών του κυπριακού λαού, αρκεί αυτές να πιάσουν τόπο» επισημαίνεται στο σχόλιο του ΚΚΕ.

«Οι υψηλές κορόνες κατά του Γιούρογκρουπ δεν μπορούν να κρύψουν το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ ως δύναμης αθώωσης της ΕΕ, σε μια περίοδο που αποκαλύπτεται ο βαθιά αντιλαϊκός και αντιδραστικός της χαρακτήρας» τονίζει το ΚΚΕ, το οποίο επικρίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «συνεχίζει το παραμύθι της "ισχυρής διαπραγμάτευσης" ενώ οι εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο αποκαλύπτουν ότι διαπραγμάτευση προς όφελος των λαών δεν υπάρχει στο πλαίσιο της λυκοσυμμαχίας».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software