Λεβέντης μαινόμενος: Θα τα τινάξω όλα!

Λεβέντης μαινόμενος: Θα τα τινάξω όλα!
Μετά την πρωινή, από τηλεοράσεως, εκτόξευση της απειλής ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, επανήλθε και -μιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή- είπε ότι θα ανακοινώσει την παραίτησή του, διότι νιώθει αηδία και πως θα τα τινάξει όλα στον αέρα.
 
Στο στόχαστρο του βρέθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, με αφορμή την κύρωση του νόμου για την ταυτότητα φύλου, για τον οποίο τόνισε: "Πιο πολύ από τον Τσίπρα, χρεώνω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που είναι θεματοφύλακας της ενότητας του λαού".

Διαβάστε: Οι πρωινές δηλώσεις... παραίτησης

Ο ίδιος, με επιστολή του προς τον κ. Παυλόπουλο, έχει ζητήσει την αναπομπή του νόμου, καθώς "κινδυνεύει η χώρα να συρθεί σε ένα επικίνδυνο πνευματικό και θρησκευτικό διχασμό".

Και πρόσθεσε: "Έχω μια ευκαιρία να τα τινάξω όλα στον αέρα, η μπάνκα να τιναχθεί στον αέρα. Δεν είμαι και αρχομανής, έχω κουραστεί κιόλας λίγο. Αηδιάζω εδώ μέσα".  
 
"Είναι ειλημμένη απόφαση να παραιτηθώ.
Το πρώτιστο είναι ότι αηδιάζω εδώ μέσα, τώρα μέχρι να βγω έξω τα πόδια μου από κάτω είναι σαν ηλεκτρική καρέκλα, δεν μπορώ, δεν θέλω ρε παιδί μου", συνέχισε. 
 
"Θα παραιτηθώ από βουλευτής, γιατί πρέπει στην Ελλάδα κάποιος να θυσιαστεί για να ταρακουνηθεί αυτό το τέλμα. Ας χαίρονται τους μισθούς τους, αλλά θα κυκλοφορώ κι εγώ και θα κάνω λαϊκές συγκεντρώσεις και θα τους ξεφτιλίζω όλους. Εγώ είμαι σκυλοντόγκ...".
 
"Δύο χρόνια παλεύω για κάποια πράγματα, να μειωθεί ο μισθός και ο αριθμός των βουλευτών, οι αποσπασμένοι, οι μετακλητοί και με γράφουν εκεί που δεν έχει μελάνι. Να βγει το συμπέρασμα ότι παίρνω το μισθό μου; Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει. Αν κάνω πίσω, θα βγει το συμπέρασμα στην Ελλάδα ότι κάθομαι για το μισθό μου, αυτό κάνει η Χρυσή Αυγή, ενώ έλεγε θα πελεκάει, παίρνει το μισθουλάκο", τόνισε.

Προχώρησε στην πρόβλεψη ότι θα έχουμε εκλογές μέχρι το Μάρτιο και, καταλήγοντας, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα εκλεγεί και θα μπει ξανά στη Βουλή.Οι πρωινές δηλώσεις Λεβέντη

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software