Κασσής: Ο ΓΑΠ να πάει στην ευχή της Παναγίας

Κασσής: Ο ΓΑΠ να πάει στην ευχή της Παναγίας
Οργισμένη ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή για την παρουσία και την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά.

«Ο κ. Παπανδρέου καλά είναι να έρθει και να μας τα πει αυτά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ» είπε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα FM» και πρόσθεσε:

«Περιμένω ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να μας πει και ως πρώην πρωθυπουργός και ως στέλεχος πρώτης γραμμής να έρθει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και να μας τα πει και να διαφωτίσει τους νέους βουλευτές που δεν έχουμε και καμία ευθύνη σε ό,τι είχε γίνει πριν το 2012... Για να τελειώνουμε με αυτό και να λέμε λίγες κουβέντες, το θεωρώ απαράδεκτο αυτό, και ο κ. Παπανδρέου βάλθηκε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο ΠΑΣΟΚ από αυτή που έχει ήδη κάνει. Και την πληρώνουμε...».

Ο κ. Κασσής υπαινίχθηκε, επίσης, πως ο πρώην πρωθυπουργός στηρίζει τη ΔΗΜΑΡ
.

«Όλα τα στελέχη του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ συνεργάζονται με τη ΔΗΜΑΡ. Και συγκυριακά η παρουσίαση αυτού του βιβλίου της κ. Κοππά, που μέχρι χθες ήταν ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σήμερα είναι υποψήφια της ΔΗΜΑΡ -και όχι μόνο αυτή, αλλά μια σειρά στελεχών. Και ο κ. Παπανδρέου αντί να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάναμε οι λίγοι που απομείναμε στο ΠΑΣΟΚ, βρήκε την ευκαιρία να πάει να βγάλει πολιτικό λόγο στην παρουσίαση βιβλίων...» ανέφερε, ενώ απαντώντας σε ερώτηση εάν πρόκειται για υπονόμευση του ΠΑΣΟΚ είπε:

«Δεν ξέρω αν είναι κλειστή ή ανοιχτή (σ.σ. προσπάθεια υπονόμευσης), αλλά η ουσία είναι ότι οι ενέργειες αυτές κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στο σημερινό λίγο μικρότερο ΠΑΣΟΚ, που το έφτασαν εδώ κάποιοι και αντί να απολογηθούν αυτοί για όσα έκαναν, μας ζητάνε και τα ρέστα από την άλλη πλευρά!

Είναι πολύ σκληρός ο κόσμος απέναντι στον κ. Παπανδρέου με τη στάση που κρατά, για να σας πω και τα μηνύματα του κόσμου απέναντι σ' αυτόν τον άνθρωπο, στον οποίο είχαμε πιστέψει και όμως μας πρόδωσε. Μας έχει προδώσει όλους!

Είναι βαριά κουβέντα, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Θα καθόμαστε να κλαίμε τη μοίρα μας και να λιβανίζουμε ανθρώπους που έχουν τεράστια ευθύνη, και μας έφτασαν ως ΠΑΣΟΚ εδώ που μας έφτασαν; Δεν ξέρω αν οι πολιτικοί της εμβέλειας του κ. Παπανδρέου λειτουργούν με προσωπικά γινάτια, αλλά αν ναι, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

Τραβάμε το κάρο της ζωής μας και απολογούμαστε για πράγματα που δεν έχουμε ευθύνη, ιδίως οι νέοι βουλευτές-αν και εγώ είμαι παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Για ποιον να απολογηθώ;

Αλλά και τι να κάνει το ΠΑΣΟΚ για ανθρώπους που έζησαν, μεγάλωσαν και μεγαλούργησαν στο ΠΑΣΟΚ και τώρα κοιτάνε να το καταστρέψουν τελείως; Δεν θα το αφήσουμε έτσι.

Να πάνε στην ευχή της Παναγίας
και να μας αφήσουν με αυτούς τους λίγους, για να μπορέσουμε να πείσουμε πραγματικά την ελληνική κοινωνία ότι το ΠΑΣΟΚ (μπορεί)... Να πάνε στην ευχή της Παναγίας! Προς τον δρόμο της ΔΗΜΑΡ! Αυτό που επέλεξαν. Και έπρεπε ήδη (σ.σ.: να παραδώσει την έδρα του ως βουλευτής) ο κ. Παπανδρέου».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software