Οι απαγωγείς Λεμπιδάκη είχαν υποχωρήσει στα μειωμένα λύτρα

Οι απαγωγείς Λεμπιδάκη είχαν υποχωρήσει στα μειωμένα λύτρα
Την απόφαση να δεχθούν τα χρήματα που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει η οικογένεια του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη φαίνεται πως είχαν λάβει οι απαγωγείς του.

Όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεση του Εμμανουήλ Κλάδου, ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης της μάντρας ανταλλακτικών όπου κρατούσαν τον Λεμπιδάκη, οι απαγωγείς είχαν βάλει τον επιχειρηματία να γράψει μια επιστολή προς την οικογένειά του, στην οποία έγραφε πως οι δράστες της απαγωγής είχαν συμφωνήσει να πάρουν ως λύτρα τα 9.850.000 ευρώ που είχε συγκεντρώσει η οικογένεια.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, στην κατάθεσή του ο Κλάδος αναφέρει πως «εκείνη την ημέρα έγραψε και ένα τελευταίο γράμμα για την οικογένειά του. Παρακαλούσε τη μητέρα του, Άννα, να προτείνουν 11-12 εκατομμύρια ευρώ στους απαγωγείς και εκείνοι εκτιμούσε ότι θα το δέχονταν, απλώς δεν ήθελαν εκείνοι να πέσουν στις διαπραγματεύσεις».

Ωστόσο, το γράμμα που έγραψε ο 53χρονος επιχειρηματίας δεν έφτασε ποτέ στην οικογένειά του, καθώς ο άνθρωπος που το πήρε στα χέρια του δεν βρήκε γραμματόσημα για να το ταχυδρομήσει, όπως ο ίδιος υποστήριξε στην κατάθεσή του.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software