ΠΑΣΟΚ: Πανικός στο ΣΥΡΙΖΑ για την άνοδο της ΔΗ.ΣΥ.

ΠΑΣΟΚ: Πανικός στο ΣΥΡΙΖΑ για την άνοδο της ΔΗ.ΣΥ.
Για «ευθεία παρέμβαση στις διαδικασίες του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς» με «ψευδείς ισχυρισμούς» κατηγορεί την «Αυγή» το ΠΑΣΟΚ, με αιχμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας.

Στην πρώτη της σελίδα η εφημερίδα κάνει λόγο για «Βαβέλ στην Κεντροαριστερά» σε ό,τι αφορά «τη σύμπλευση με τη Ν.Δ.», ενώ όπως αναφέρει, «το ΠΑΣΟΚ σιωπά».

«Κατανοούμε απόλυτα τον πανικό του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην συνεχή άνοδο της ΔΗ.ΣΥ., αλλά αυτή η μεθοδολογία είναι απαράδεκτη» σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ σε σχετική του ανακοίνωση.

Παραθέτει παράλληλα δύο αποσπάσματα δηλώσεων της Φώφης Γεννηματά «για την αποκατάσταση της αλήθειας»:

1) Δήλωση Φώφης Γεννηματά (17/09)

«Χθες ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε συντηρητικά. Εξήγγειλε Ανάπτυξη για λίγους, ανάπτυξη που δεν αφορά όλους τους πολίτες, που από το όφελος της δεν μειώνονται δραστικά οι ανισότητες. Είναι η ώρα για την μεγάλη Κεντροαριστερά. Για την ανάπτυξη για όλους».

2) Απόσπασμα Ομιλίας της Φώφης Γεννηματά στην Βουλή (18/09)

«Και ο κ. Μητσοτάκης, χθες στη ΔΕΘ δεν έκανε καμιά αυτοκριτική γι αυτά, αντίθετα επιμένει συντηρητικά που σημαίνει ενίσχυση των ανισοτήτων. Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τις κοινωνικές ανισότητες ως περίπου «φυσικό φαινόμενο» και δεν βολευόμαστε να ζήσουμε με αυτές, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αυτή είναι η κρίσιμη διαφορά μας με τις συντηρητικές αντιλήψεις της ΝΔ».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software