Τον Πύρρο Δήμα βρίζει τώρα ο Κασιδιάρης

Τον Πύρρο Δήμα βρίζει τώρα ο Κασιδιάρης
Επίθεση με ύβρεις και βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος από την διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής.

Οι βουλευτές δεν είδαν με καλό μάτι την παρέμβαση Δήμα, πριν από λίγες ημέρες στη Βουλή, όπου ο - τρεις φορές χρυσός και μια φορά χάλκινος Ολυμπιονίκης– σταμάτησε το Νίκο Μίχο που κινούταν απειλητικά προς τον ανεξάρτητο βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως ερμήνευσαν με το δικό τους τρόπο στο περιστατικό και είδαν άλλα απ’όσα κατεγράφησαν από τον φωτογραφικό φακό: «Βγήκε και είπε ότι παρενέβη κλπ, λες και δεν είμαστε παρόντες. Δεν έκανε τίποτα!» είπε ο Κασιδιάρης.

Και συνέχισε: «Αυτός ο Πασοκτζής, που έχει ξεπουλήσει τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό, που εξαργύρωσε την αθλητική του καριέρα με το να γίνει βουλευτής ενός κόμματος που προδίδει και διαλύει την Ελλάδα».Ο κ.Δήμας με ανάρτησή του στο Facebook είχε δηλώσει πως δεν φοβάται «κανέναν και καμία απειλή. Γι’ αυτό είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας έλληνας και κανένα ελληνόπουλο.».

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δέχεται έκτοτε δεκάδες απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του στο διαδίκτυο, ενώ – σύμφωνα με πληροφορίες – η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνά ήδη τις απειλές, ώστε να ασκηθούν οι απαραίτητες διώξεις.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software