Τσακνής για ΕΡΤ: Το βαθύ κράτος σου βάζει φρένο

Τσακνής για ΕΡΤ: Το βαθύ κράτος σου βάζει φρένο
Για τη θητεία του στην ΕΡΤ μίλησε ο Διονύσης Τσακνής στον Real Fm. Μίλησε για "παθογένειες, οι οποίες πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξουν", για το "τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας που έχει να αντιμετωπίσεις" καθώς και για "βαθύ κράτος, το γραφειοκρατικό κράτος" που σου "βάζει φρένο διαρκώς".

Είπε χαρακτηριστικά:

"Επιστρέφω με λαχτάρα στη μουσική. Πιστεύω ότι απέκτησα μία σοφία εκεί, διότι άλλο να τα λέμε και να τα κρίνουμε απ' έξω ορισμένα πράγματα και άλλο να τα βλέπουμε από κοντά. Είδα ορισμένα, τα οποία τα προσέγγιζα στο παρελθόν θεωρητικά μόνο, είδα κάποιες παθογένειες, οι οποίες πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξουν". 

Συνέχισε λέγοντας ότι "από μέσα έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να τα αντιμετωπίσεις, αλλά τις περισσότερες φορές έχεις να αντιμετωπίσεις το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας. Όση κι αν είναι η θέληση των κυβερνώντων, όλων των κυβερνήσεων δηλαδή, να αλλάξουν κάποια πράγματα, φαίνεται ότι το βαθύ κράτος, το γραφειοκρατικό κράτος σού βάζει φρένο διαρκώς".

"Στην ΕΡΤ υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι, αν αξιοποιηθούν σωστά μπορεί να φτιάξει την τηλεόραση που μας αξίζει και αξίζει στους εργαζόμενους", σημείωσε ο κ. Τσακνής.

«Η γνώμη μου είναι ότι οι αγκυλώσεις που υπάρχουν και ορισμένες πολιτικές συμμαχίες που γίνονται για λόγους που με υπερβαίνουν προσωπικά φρενάρουν αυτό το πράγμα. Αν η όποια κυβέρνηση, η τωρινή κυβέρνηση δείξει περισσότερο θάρρος και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που υπάρχουν σε όλους τους τομείς, αν πάψουν να ισχύουν αυτά τα φρένα, οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να κάνουν θαύματα", συμπλήρωσε.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software