Βίντεο-σοκ από νέα ρατσιστική επίθεση στο μετρό

Βίντεο-σοκ από νέα ρατσιστική επίθεση στο μετρό
Σκηνές θλιβερές για την εικόνα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας κατέγραψε ερασιτεχνικό βίντεο, που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, και το οποίο δείχνει νεαρούς να κυνηγούν μέσα στο μετρό έναν Πακιστανό και να τον μαχαιρώνουν μπροστά στα μάτια των περαστικών και του άνδρα της ασφάλειας, που όμως δεν αντιδρούν καθόλου.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, οι δράστες, που φορούν μαύρες μπλούζες και μοιάζουν ανήλικοι, κυνηγούν έναν μετανάστη στον σταθμό Αττική, τον απομονώνουν σε μια πλευρά της σκάλας και αρχίζουν να τον χτυπούν με μαχαίρι.

Μάλιστα, ακούγονται ανατριχιαστικοί διάλογοι όπως "φέρ' τον έξω, φέρ' τον πάνω", "μ..., του 'μπηξες το μαχαίρι;", "μ... μπήκε μέσα του όλο".

Επίσης ακούγεται ο άτυχος άνδρας να φωνάζει "βοήθεια" και οι δράστες να απαντούν "σκάσε ρε".

Ο μετανάστης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Το τραγικό είναι ότι η άνανδρη επίθεση γίνεται μπροστά στα μάτια περαστικών και του άνδρα της ασφάλειας του μετρό, οι οποίοι ωστόσο δεν αντιδρούν.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή των εκλογών και αναρτήθηκε στο  YouTube το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Η αστυνομία εξετάζει τις κάμερες ασφαλείας του μετρό για τον εντοπισμό των δραστών.

Όπως κατήγγειλαν στο "Έθνος" εκπρόσωποι μεταναστευτικών οργανώσεων, άτομα που εμφανίζονται ως μέλη ακροδεξιών οργανώσεων στήνουν "καρτέρι" σταματώντας διερχόμενους αλλοδαπούς που πηγαίνουν στη δουλειά τους, τους κλέβουν ό,τι χρήματα έχουν πάνω τους, τους σκίζουν τα χαρτιά τους και ενίοτε τους χτυπούν.Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software