Βροχές και τοπικές καταιγίδες αύριο Κυριακή

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αύριο Κυριακή
Τοπικές βροχές από το μεσημέρι, αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία ως το βράδυ στα υπόλοιπα δυτικά, τη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία, προβλέπει για αύριο Κυριακή η ΕΜΥ, καθώς επίσης και σποραδικές καταιγίδες από το βράδυ στα ΒΔ, πιθανόν αργά τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο, πρόσκαιρα ισχυρές.
 
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σε Μακεδονία και Θράκη, θα έχουμε αραιές νεφώσεις που από τα δυτικά θα αυξηθούν. Από το απόγευμα τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, ενώ υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 26 και τοπικά ως 27 βαθμούς. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, θα έχουμε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα βόρεια και ως τη νύχτα στα υπόλοιπα τμήματα. Από το βράδυ θα έχουμε σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.

Η θερμοκρασία από 15 ως 27 βαθμούς, ενώ στην Ήπειρο από 4 ως 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, θα έχουμε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το απόγευμα στη Θεσσαλία, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Από το βράδυ υπάρχει πιθανότητα βροχών στην κεντρική Στερεά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 28 βαθμούς. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
   
Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα έχουμε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν στην Κρήτη. Η θερμοκρασία από 19 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα έχουμε αίθριο καιρό και βαθμιαία αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 27 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 26 βαθμούς Κελσίου.
 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software