Δυο βράδια σερί στα μπουζούκια Λυκουρέζος - Καλογρίδη. Τι τρέχει;

Δυο βράδια σερί στα μπουζούκια Λυκουρέζος - Καλογρίδη. Τι τρέχει;

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη κάνουν στενή παρέα τον τελευταίο καιρό, επτά μήνες μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται σήμερα σε περιοδικά κι εφημερίδες και δείχνουν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Νατάσα Καλογρίδη σε νυχτερινή έξοδο στον Γιάννη Πάριο, το περασμένο Σάββατο, και το βράδυ της Παρασκευής οι δυο τους πάλι, στον Γιώργο Μαζωνάκη.

Μάλιστα η ηθοποιός φαίνεται να είναι ιδιαίτερα περιποιητική.  «Πρώτη φορά είδαμε τον κ. Λυκουρέζο να είναι τόσο εκδηλωτικός», έλεγαν κάποιοι που γνωρίζουν καλά τον ποινικολόγο και είχαν πολύ καιρό να τον δουν τόσο ευδιάθετο, έτσι όπως ήταν παλιά...

Το θέμα παρουσιάστηκε και σχολιάστηκε στην εκπομπή Happy Day: «Εμάς στις 12 το βράδυ κλείνει το μάτι και δεν αντέχουμε…», παρατήρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Δηλαδή στα 84 του πάει σε δύο μπουζούκια;» αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος από το πάνελ.

«Η αλήθεια είναι ότι 7 μήνες μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, είναι κάπως, είναι βαρύ…», είπε σε πιο σοβαρό τόνο η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Παράλληλα, στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με έναν άνθρωπο που "συνδέει" το νέο φημολογούμενο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Ο πρώην σύζυγος της Νατάσας Καλογρίδη, Γιώργος Μενεγάτος, περίπου έντεκα χρόνια πριν τον γάμο του με την ηθοποιό, ήταν αρραβωνιασμένος με την με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρεζου, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η Μαρία Ελένη και ο Γιώργος έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος όμως, λόγω διαφωνιών που υπήρξαν, δεν έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Πηγή φωτογραφιών: You Weekly

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software