50 αποχρώσεις του γκρι σε… ρομαντικό ημιδιαμονής

50 αποχρώσεις του γκρι σε… ρομαντικό ημιδιαμονής
Η προσέλευση σε ένα ξενοδοχείο στο Μόναχο έχει πυκνώσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Πρόκειται για το «Romantic Lounge». Romantic; Μάλλον για διαφορετικού τύπου «ρομάντζο» πρόκειται. Γιατί ο λόγος της αυξημένης προσέλευσης είναι το δεύτερο μέρος της ταινίας «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι».

Το περιζήτητο δωμάτιο στο «ρομαντικό ξενοδοχείο» - απομονωμένο, για ευνόητους λόγους, στις βόρειες παρυφές της πρωτεύουσας της Βαυαρίας - είναι το «σαδομαζοχιστικό» δωμάτιο.

Το «Romantic Lounge» είναι το μεγαλύτερο του είδους του στο Μόναχο, αλλά οι θαμώνες του δεν ήταν ποτέ «κανονικά» ζευγαράκια. Κυρίως, «παράνομα» ζευγαράκια, «περιστασιακοί» εραστές, περαστικοί ταξιδιώτες.

Και αίφνης, πλήθυναν τα συμβατικά, ας τα βαφτίσουμε, ζευγαράκια. Το προσωπικό του «Romantic» παραξενεύτηκε. Προσπάθησαν να βρουν εξήγηση του φαινομένου. Έκαναν κι ένα μίνι γκάλοπ, μεταξύ τους. Κατέληξαν στο ότι οι καινούργιοι πελάτες ήθελαν αλατοπίπερο στη ζωή τους, κι ο λόγος ήταν ότι, από τα μέσα Φεβρουαρίου, προβάλλεται στις αίθουσες κινηματογράφου το δεύτερο μέρος της ταινίας «Οι πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι».

Από την έναρξη της προβολής της ταινίας, παρατηρήθηκε κατακόρυφη αύξηση των ερωτικών παιχνιδιών στα sex shops του Μονάχου. Προφανώς, οι πελάτες θέλουν να δοκιμάσουν τα τρικ της ταινίας σε κατάλληλο περιβάλλον, σε περιβάλλον που εμπνέει.

Κι αυτό το περιβάλλον είναι το σαδομαζοχιστικό δωμάτιο του «Romantic Lounge»: με «σταυρό του απόστολου Ανδρέα» (σ.σ. σε σχήμα Χ), με τροχό βασανιστηρίων, με κλουβί και, φυσικά, με τα απαραίτητα μαστίγια (όπως εξήγησαν εργαζόμενοι του ξενοδοχείου στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung).

Αν στο παρελθόν, το φαινόμενο μιας «ντόμινα» η οποία έσερνε από σκοινί έναν άντρα στα τέσσερα (κι ο οποίος φορούσε αντιασφυξιογόνα μάσκα) ήταν εξαίρεση, τώρα, το «Romantic Lounge» είναι συνειδητή επιλογή των θεατών της ταινίας.

Βεβαίως, δεν λείπουν και οι απογοητεύσεις: ζευγάρι που έκλεισε το δωμάτιο, επέστρεψε μετά από πέντε λεπτά τα κλειδιά και προτίμησε κάποιο άλλο, με τζακούζι. 'Αλλωστε, το «ρομαντικό ξενοδοχείο» διαθέτει 16 σουίτες και δωμάτια, για όλα τα γούστα και όλες τις φαντασιώσεις: δωμάτια, διακοσμημένα ως ανατολίτικοι οντάδες ή σε αφρικανικό στιλ. Μεταξύ άλλων υπάρχουν η βασιλική, η χρυσή και η ασημένια σουίτα, αλλά και σουίτες με ρωμαϊκή και η μπαρόκ διακόσμηση.

Info: Οι τιμές κυμαίνονται από 15 ευρώ την ώρα έως 80 ευρώ για τέσσερις ώρες, το ζευγάρι. Εάν υπάρχει και τρίτο πρόσωπο, η χρέωση ανεβαίνει κατά 15 ευρώ την ώρα, στα απλά δωμάτια χωρίς τζακούζι. Ελαφρά πιο τσιμπημένες, οι τιμές για τις ειδικά διαμορφωμένες σουίτες. Κυμαίνονται από 40 έως 100 ευρώ αντίστοιχα, ενώ το τρίτο πρόσωπο χρεώνεται με 20 ευρώ.

Πηγή: (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software