500 άντρες σε 7 χρόνια για τον Τζορτζ Μάικλ

500 άντρες σε 7 χρόνια για τον Τζορτζ Μάικλ
Ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν δημοσιοποίησε μέσα από τη στήλη του στην Daily Mail κάποια προσωπικά θέματα που του είχε εκμυστηρευτεί ο Τζορτζ Μάικλ που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ο Μόργκαν αναφέρεται σε ένα δείπνο, στη διάρκεια του οποίου ο ποπ σταρ - ο οποίος, ήταν σε εξαιρετικά «αδιάκριτη» διάθεση, όπως διευκρινίζει ο δημοσιογράφος - του αποκάλυψε ότι είχε κοιμηθεί με πεντακόσιους άνδρες στη διάρκεια επτά χρόνων. Του αποκάλυψε επίσης ότι την περίοδο εκείνη τον εκβίαζε ένας Γάλλος, τον οποίο ο γνωστός τραγουδιστής είχε ξεχάσει να πληρώσει για τις σεξουαλικές του υπηρεσίες.
 
Σύμφωνα με τον Μόργκαν, στο ίδιο δείπνο ο Μάικλ του εξομολογήθηκε ότι η μόνη γυναίκα με την οποία θα ήθελε να κάνει έρωτα ήταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ακόμη ότι ο μόνος λόγος που μετάνιωσε όταν πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να κάνει ανήθικη πρόταση σε αστυνομικό στο Μπέβερλι Χιλς, ήταν γιατί στεναχώρησε τους φανς του.
 
Ο Μόργκαν χαρακτηρίζει τον Τζορτζ Μάικλ ως «βασανισμένη ιδιοφυία» και καταλήγει γράφοντας ότι ελπίζει να βρήκε πλέον την γαλήνη που του αξίζει.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software