Έχασε 5 κιλά σε 10 ημέρες μετά την εγκυμοσύνη

Έχασε 5 κιλά σε 10 ημέρες μετά την εγκυμοσύνη
Σε φόρμα επανήλθε, πολύ γρήγορα, η Κάθριν Χέιγκλ μετά από τη γέννηση του γιου της. Η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της καλωσόρισαν το γιο τους στις 20 Δεκεμβρίου. Σχεδόν οκτώ μήνες μετά, η Χέιγκλ έγραψε στο μπλογκ της για τον πανικό που ένιωσε μετά τη γέννα για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 
«Πήρα σχεδόν 25 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και δεν θα πω ψέματα. Έζησα στιγμές απόλυτου πανικού ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να τα χάσω όλα», έγραψε στο μπλογκ της που έχει τίτλο Those Heavenly Days. «Ήλπιζα να μην πάρω πάνω από 15 κιλά, όπως η μητέρα μου στις εγκυμοσύνες, αλλά ανακάλυψα ότι αυτό δεν ήταν δυνατόν για μένα».
 
Όπως φαίνεται τελικά η 38χρονη δεν χρειαζόταν να ανησυχεί πολύ για το αν θα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, αφού κατάφερε να χάσει 5 κιλά μέσα σε μόλις 10 μέρες.
 
«Περίπου 10 μέρες μετά τη γέννηση του Τζόσουα, ανέβηκα στη ζυγαριά για να δω που βρισκόμουν και πόσο δρόμο είχα ακόμα για να διανύσω. Με κάποιο μαγικό τρόπο είχα χάσει πέντε κιλά. Χρειάστηκε φυσικά να ζυγιστώ πολλές φορές για να το πιστέψω», γράφει η ηθοποιός.
 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software