Φορέματα για άντρες, γραβάτες για γυναίκες

Φορέματα για άντρες, γραβάτες για γυναίκες
Η διάσημη σχεδιάστρια Βίβιαν Γουέστγουντ έκλεισε χθες την ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου με μια ετερόκλητη συλλογή στην οποία παρουσιάζει τολμηρά σχέδια που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων φορέματα για άνδρες.

Η 75χρονη σχεδιάστρια, που είναι γνωστή για τις εκκεντρικές της δημιουργίες και τις περιβαλλοντικές της ανησυχίες, παρουσίασε ρούχα για άνδρες και γυναίκες στην συλλογή της για το φθινόπωρο/χειμώνα 2017/18 με τίτλο "Ecotricity", προτείνοντας φορέματα και φούστες για τους άνδρες και γραβάτες για τις γυναίκες.

«Εκείνη κι εκείνος διασκεδάζουν με ρούχα unisex που μπορούν να ανταλλάζουν μεταξύ τους» επισημαίνεται στην παρουσίαση της συλλογής.

«Αγοράστε λιγότερα, κάντε καλές επιλογές, περιορίστε την εκμετάλλευση των φυσικών πηγών του πλανήτη» συμπληρώνεται.Η Βίβιαν Γουέστγουντ, που κατά το παρελθόν παρουσίαζε την ανδρική συλλογή της στο Μιλάνο, ήταν το μεγαλύτερο όνομα στις εκδηλώσεις διάρκειας 4 ημερών στο Λονδίνο μετά την απόσυρση οίκων όπως ο Burberry.

«Το Λονδίνο είναι το σπίτι μου. Λυπάμαι που αποχωρώ από το Μιλάνο διότι ήταν τόσο ευγενικοί με εμένα»
δήλωσε η σχεδιάστρια στα παρασκήνια του σόου.

Ο οίκος μόδας Burberry θα παρουσιάσει την συλλογή του για τους άνδρες μαζί με εκείνη για τις γυναίκες στην γυναικεία Εβδομάδα Μόδας τον επόμενο μήνα.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software