Γιατί συνάντησε ο Ρέμος τον Μητσοτάκη;

Γιατί συνάντησε ο Ρέμος τον Μητσοτάκη;
Ο λαϊκός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος επισκέφτηκε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς και αρκετά μέσα έγραψαν για πιθανή ένταξη του ονόματος του Αντώνη Ρέμου στις «γαλάζιες» εκλογικές λίστες,

Με ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής έδωσε διευκρινίσεις για τη συνάντηση αυτή, διευκρινίζοντας ότι δεν προτίθεται να εμπλακεί στην πολιτική ζωή του τόπου.

«Εχθές είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψή μου αυτή στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, είχε σαν σκοπό να καταθέσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της κοινωνίας όπως τις εκλαμβάνω εγώ» σημείωσε ο Αντώνης Ρέμος.

 «Όλη η κουβέντα μας στάθηκε στα πλαίσια μιας φιλικής και ειλικρινούς συζήτησης. Η επίσκεψή μου αυτή δεν έχει καμία πολιτική απόχρωση και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση έχουν τα σενάρια της εμπλοκής μου με την πολιτική του τόπου. Ως ενεργός πολίτης όμως θα συνεχίσω και θα καταθέτω τις απόψεις μου και τις ανησυχίες μου σε όλες τις πολιτικές πλευρές. Ευχαριστώ τον κύριο Μητσοτάκη για την εγκάρδια φιλοξενία του και του εύχομαι καλή συνέχεια» κατέληξε ο τραγουδιστής.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software