"Καυτό" ζευγάρι της γαλλικής showbiz στη Μύκονο

"Καυτό" ζευγάρι της γαλλικής showbiz στη Μύκονο
Τα στενά και τις παραλίες της Μυκόνου φαίνεται ότι διάλεξε η Γαλλίδα τηλεπερσόνα Ναμπίλα Μπενάτια και ο σύντροφός της Τομάς Βεργκάρα για να ξαναζωντανέψουν τον παθιασμένο έρωτά τους.

Ολοκληρώνοντας τα γυρίσματα του νέου τους ριάλιτι το ζευγάρι εντοπίστηκε στις παραλίες του ελληνικού νησιού να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Τα γυρίσματα του νέου ριάλιτι έγιναν στην μακρινή Αυστραλία και θα βγει στον γαλλικό τηλεοπτικό αέρα τον Σεπτέμβριο με τίτλο «Οι απίστευτες περιπέτειες της Ναμπίλα και του Τομάς στην Αυστραλία».

Η Ναμπίλα ξεκίνησε την καριέρα της μέσα από τα ριάλιτι της γαλλικής τηλεόρασης και έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν τον Νοέμβριο του 2014 μαχαίρωσε στο θώρακα και τον λαιμό τον, από τότε αρραβωνιαστικό της, Τομάς.

Το ζευγάρι ξεπέρασε τα προβλήματά του, αν ποτέ υπήρχαν, κάνοντας γνωστές τις κοινές περιπέτειες του μέσα από εκπομπές ριάλιτι. 

Το προηγούμενο διάστημα οι δυο τους γύρισαν το νέο τους ριάλιτι σύμφωνα με το οποίο διέσχισαν την Αυστραλία σε ενάμιση μήνα έχοντας στην τσέπη τους 2.000 δολάρια και βρίσκοντας να κάνουν δουλειές του ποδαριού ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους και να μετακινηθούν.

Όσο για τον πιθανολογούμενο χωρισμό του ζευγαριού η σταρ των γαλλικών ριάλιτι έσπευσε να τον διαψεύσει γράφοντας στο Instagram

«Παρά τις φήμες που υπήρξαν για τη σχέση μας. Ναι, επιβεβαιώνω ότι είχαμε διαφορές με τον Τομάς, αλλά έχουμε ζήσει μία εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή που κυριάρχησε μία περίοδο της ζωής μας, επειδή δεν ήμασταν στο ίδιο μήκος κύματος και μακριά από τις συνηθισμένες μας ανέσεις, αλλά όσο υπάρχει αγάπη, υπάρχει ελπίδα». 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software