Ο Στέλιος Διονυσίου έχασε 20 κιλά με βελονισμό

Ο Στέλιος Διονυσίου έχασε 20 κιλά με βελονισμό
Ο Στέλιος Διονυσίου πήρε μια μεγάλη απόφαση για ριζική αλλαγή τόσο στην εμφάνιση όσο και στον τρόπο ζωής του. Ο γνωστός τραγουδιστής κατάφερε να χάσει 20 κιλά και μίλησε γι’αυτό το γεγονός στο περιοδικό «You»!

Αρχικά ανέφερε ότι κατάφερε να χάσει αυτό το επιπλέον βάρος με βελονισμό: «Ακολούθησα μία θεραπεία που σου κόβεται η πείνα και μία δίαιτα αρκετά αυστηρή… Τώρα είμαι στην περίοδο συντήρησης - κάνω βέβαια που και που τις παρασπονδίες μου γιατί δεν μπορώ συνέχεια να στερούμαι χωρίς διάλειμμα - και θα συνεχίσω μετά τις 20 Απριλίου που θέλω να χάσω επιπλέον 10 κιλά», είπε.

Αποκάλυψε επίσης πως η απώλεια βάρους δεν έχει να κάνει με θέμα υγείας, αλλά πήρε αυτή την απόφαση για προληπτικούς λόγους.

«Ξεκίνησα τη δίαιτα για να διώξω από πάνω μου το πάχος, ανέκαθεν ήμουν παχουλός. Η ζωή μου μετά την απώλεια των κιλών έχει αλλάξει αρκετά. Ήταν ναι μεν μία δύσκολη απόφαση μέχρι να το αποφασίσω , αλλά έπρεπε να νιώσω φυσιολογικός άνθρωπος να περπατάω χωρίς να λαχανιάζω, να σκύβω για να δέσω τα κορδόνια. Μου έδωσε απίστευτη ενέργεια στη δουλειά μου -πετάω πάνω στην πίστα- αλλά και στην προσωπική μου ζωή που μέχρι πρότινος ακόμα και στο sex δυσκολευόμουνα… Είπα θα αλλάξω και άλλαξα», εξομολογήθηκε.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software