''Στα 19 μου έκανα το προσωπικό μου sex tape!''

''Στα 19 μου έκανα το προσωπικό μου sex tape!''
Είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους και ανερχόμενους stars του Hollywood... Παλιαότερα είχε δηλώσει ότι αυνανίζεται τέσσερις με πέντε φορές τη μέρα! Τώρα μας ενημέρωσε ότι έχει γυρίσει το προσωπικό του sex tape στα 19 του...

Ο James Franco δεν είναι μόνο υποψήφιος γα το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, χάρη στην ερμηνεία του στην ταινία ''127 Ώρες'', αλλά και ο παρουσιαστής (μαζί με την Anne Hathaway) της φετινής Τελετής Απονομής.

Εκτός όμως από όλα αυτά είναι και... ''άτακτος''! Αφού σε κάθε του συνέντευξη φροντίζει να μας δώσει πικάντικες λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής.

Σε νέες του δηλώσεις λοιπόν παραδέχτηκε ότι έχει γυρίσει κι αυτός το δικό του sex tape με μία κοπέλα, αφού, όπως λέει, όλοι το έχουν κάνει! ''Πιστεύω πως οποιοσδήποτε έχει κάνει ένα προσωπικό sex tape, γνωρίζει ότι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ωραία, δεν φαίνεται πάντα ωραίο. Θυμάμαι πως όταν ήμουν 19 το έκανα αυτό και μετά το έβλεπα και σκεφτόμουν ότι είναι απαίσιο. Σέβομαι πολύ τους πορνοστάρ επειδή όχι μόνο το κάνουν, αλλά το πουλάνε κιόλας.''...

Ο απελευθερωμένος James παραδέχτηκε ότι η βιομηχανία πορνό τον ιντριγκάρει, ενώ φήμες τον θέλουν ήδη να έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στη βιογραφία της πορνοστάρ, Λίντα Λάβλεϊς, από το ''Βαθύ Λαρύγγι''.

Λέτε μετά από αυτά να πάρει φορά και να πρωταγωνιστήσει σε κανονικό πορνό;

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software