ΜILF, shemale, hentai: Πως «φτιάχνονται» οι Έλληνες;

ΜILF, shemale, hentai: Πως «φτιάχνονται» οι Έλληνες;
Στην Άρτα ψάχνουν για «shemale» και στην Δράμα για «γερμανικό». To Pornhub, ένα από τα δημοφιλέστερα πορνοσάιτ, παρέχει και στατιστικά στοιχεία για κάθε χώρα που αποκαλύπτουν με τι τελικά «φτιάχνεται» το κοινό, κάνοντας κυριολεκτικά τον αυνανισμό… επιστήμη!

Η τελευταία φορά που η δημοφιλής πλατφόρμα πορνογραφικού υλικού «εξέτασε» την Ελλάδα ήταν το 2015 και από τότε, οι ελληνικές προτιμήσεις για το πορνό έχουν αλλάξει.

Μολονότι, η επισκεψιμότητα που δέχεται από την Ελλάδα έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, η χώρα μας έχει πέσει στην 24η (από 21η) θέση σε ό,τι αφορά την κατάταξη των χωρών που βλέπουν Pornhub.

Κάποια πρώτα, γενικά στοιχεία είναι ότι επισκεψιμότητα από τις γυναίκες μειώθηκε στο 21%, ποσοστό που είναι 5% χαμηλότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο. Από την άλλη, έχει αυξηθεί σημαντικά η σύνδεση από κινητό –από το 44% στο 52%–, όμως και πάλι παραμένουμε χαμηλά σε σχέση με τον παγκόσμιο μέσο όρο.

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στην Ελλάδα είναι ο μέσος χρόνος επίσκεψης, ο οποίος έχει αυξηθεί από 9 λεπτά το 2015 σε 10 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα το 2017, υπερβαίνοντας τον παγκόσμιο μέσο όρο σχεδόν κατά ένα λεπτό. Επίσης, μια μοναδική πτυχή της χρήσης του Pornhub από τους Έλληνες είναι η πιο δημοφιλής ώρα της ημέρας.


Οι περισσότερες χώρες έχουν την τάση να επισκέπτονται την ιστοσελίδα αργά τη νύχτα, από τις 10 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, αλλά στην Ελλάδα ο πιο δημοφιλής χρόνος είναι από τις 3 μ.μ. έως τις 5 μ.μ.

Σε ό,τι αφορά τώρα τις δημοφιλείς αναζητήσεις, οι Έλληνες είναι (και εδώ) πολύ πατριωτικοί. Η πιο δημοφιλής αναζήτηση είναι μακράν ο όρος «Greek», ακολουθούμενoς από τα «Greek Celebrity», «Greek Porn» και «Greek Amateur». Ενώ, σε ό,τι αφορά τις γενικές κατηγορίες, οι πιο προβεβλημένες είναι οι «Lesbian», «Anal», «MILF» και «Μature».

Σε σύγκριση με άλλα μέρη του κόσμου, πάντως, οι επισκέπτες από την Ελλάδα είναι αναλογικά κατά 91% πιο πιθανό να δουν την κατηγορία «Old/Young», κατά 73% περισσότερο το «Double Penetration» και 55% πιο πολύ τον όρο «Anal».

Οι Ελληνίδες βλέπουν πιο συχνά τις κατηγορίες «Lesbian», «Threesome» και «Female Friendly», ενώ οι άνδρες προτιμούν τα βίντεο με «MILF», «Anal» και «Mature» – καμία επαφή τα δύο φύλα.

Η μέση ηλικία των Ελλήνων επισκεπτών είναι τα 34, ελαφρώς μικρότερη από τον παγκόσμιο μέσο όρο των 35. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι οι επισκέπτες ηλικίας 35-44 αποτελούν μόλις το 18% της συνολικής επισκεψιμότητας του Pornhub από τη χώρα μας, ενώ το αντίστοιχο παγκόσμιo ποσοστό είναι στο 31%.

Οι προτιμήσεις στο πορνό, όμως, μπορεί να διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή, ακόμα και εντός της ίδιας χώρας – και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Οι επισκέπτες από την Άρτα, τη Χίο και την Κορινθία ενδιαφέρονται πολύ για «Big Tits». Στην Κέρκυρα και τη Δράμα, οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να παρακολουθήσουν βίντεο πορνογραφικού περιεχομένο με «Cartoon». Ενώ, τα βίντεο που αφορούν τις κατηγορίες «Old/Young» και «Mature» είναι πιο δημοφιλή στη Θεσσαλία και τη Δυτική Ελλάδα.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software