Στον 4ο μήνα νεαρός Άγγλος που κυοφορεί

Στον 4ο μήνα νεαρός Άγγλος που κυοφορεί
Τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης του διανύει ένας 20χρονος Βρετανός, ο οποίος επιδίωξε να μείνει έγκυος λίγο πριν ολοκληρώσει την διαδικασία αλλαγής φύλλου. Πρόκειται για τον Χέιντεν Κρός, που δηλώνει πως φιλοδοξεί να είναι ο καλύτερος μπαμπάς για το παιδί που θα γεννήσει.

Ο Χέιντεν Κρός, ο πρώτος Άγγλος που θα φέρει στον κόσμο παιδί, γεννήθηκε κορίτσι αλλά στη συνέχεια προχώρησε σε αλλαγή φύλου. Για την εμπειρία της εγκυμοσύνης παραχώρησε συνέντευξη στη εφημερίδα The Sun.

«Τον Σεπτέμβριο βρήκα στο Facebook έναν δωρητή σπέρματος. Ήρθε στο σπίτι μου με το σπέρμα του σε ένα δοχείο και το πέρασα με σύριγγα. Δεν είχα άλλη επιλογή μιας και δεν είχα χρήματα να πληρώσω την κλινική. Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι ούτε το ονομά του δωρητή, δεν ήθελε να κρατήσει καμία επαφή. Το κάνει απλά για να βοηθήσει κόσμο. Πέτυχε με την πρώτη προσπάθεια, ήμουν πολύ τυχερός», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε πως παρόλο που θέλει να κάνει αγόρι το σημαντικότερο είναι να γεννήσει ένα υγιές παιδί. «Έτσι θα μπορούσα να παίξω ποδόσφαιρο μαζί του, να πάμε για ράγκμπι και να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα» σημειώνει, ενώ θεωρεί το μεγάλωμα ενός κοριτσιού πιο δύσκολο.

Ο Χέιντεν ψάχνει να βρει μια δουλειά για να προσφέρει τα πάντα στο παιδί του, ενώ μετά την εγκυμοσύνη θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση της αλλαγής φύλου.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software