Συνελήφθη και ο σοφέρ της Κιμ Καρντάσιαν

Συνελήφθη και ο σοφέρ της Κιμ Καρντάσιαν
Μεταξύ των δεκαεπτά συλληφθέντων για την πολύκροτη ληστεία της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι είναι και ο σοφέρ που εργάστηκε για την τηλεπερσόνα κατά την παραμονή της στη γαλλική πρωτεύουσα.   

Ο 27χρονος οδηγός εργάζεται για μια υψηλού προφίλ επιχείρηση ενοικίασης οχημάτων που χρησιμοποιήθηκε από την οικογένεια της σταρ κατά την διαμονή της στο Παρίσι.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τις εκθέσεις που αναφέρουν πως γνώριζε τις κινήσεις της και πως η ληστεία διεπράχθη από άτομα που είχαν κάποια σχέση με την οικογένεια. Κάποιος που θα μπορούσε να ξέρει με κάθε ακρίβεια τις κινήσεις της ήταν ο οδηγός της λιμουζίνας της.

Εκπρόσωπος της Καρντάσιαν εξέφρασε χθες το βράδυ την ικανοποίησή του για τις συλλήψεις και την εξέλιξη των ερευνών και πρόσθεσε πως ελπίζει να βρεθούν και τα κοσμήματα.

Eίπε επίσης πως αυτή η τροπή είναι ευχάριστη και για το γεγονός πως δίνει τέλος στις φήμες που διέρρεαν όσοι έκαναν λόγο για στημένο από την ίδια συμβάν προκειμένου να λάβει δημοσιότητα.  

H γαλλική αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες κάποιων υπόπτων που συνελήφθησαν για την ένοπλη ληστεία. Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, που δημοσιεύει τις φωτογραφίες, η γαλλική αστυνομία ήθελε να γίνουν γνωστά τα πρόσωπα αυτών που εμπλέκονται στη διάσημη ληστεία.

Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software