Τι να κάνεις αν βρέχει την ώρα του γάμου σου;

Τι να κάνεις αν βρέχει την ώρα του γάμου σου;
Ένα από τα μεγάλα άγχη κάθε μελλόνυμφου ζευγαριού (ακόμα κι εκείνων που επιλέγουν σχετικά «ασφαλείς» ημερομηνίες) είναι να μη βρέχει στον γάμο του.

Τι μπορείς να κάνεις όμως αν όντως βρέξει τη μέρα του δικού σου γάμου; Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να υπάρχει πάντα ένα plan B για τη δεξίωση, σε περίπτωση που αυτή είναι προγραμματισμένο να γίνει σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο. 

Μια πρόβλεψη για τοποθέτηση κάποιας τέντας ή ένα εναλλακτικό εσωτερικό venue είναι απαραίτητα, ακόμα κι αν ο γάμος γίνεται Αύγουστο. Από εκεί και πέρα, η μόνη λύση είναι... να το απολαύσεις. Σκέψου μόνο ότι είναι μια τέλεια ευκαιρία για υπέροχες γαμήλιες φωτογραφίες!

Extra tip #1: Οι καλύτερες ώρες για να πιάσει ο φωτογραφικός φακός τις σταγόνες της βροχής είναι το σούρουπο και η νύχτα. Οπότε φρόντισε να ζητήσεις από τον φωτογράφο σας και μερικές βραδινές εξωτερικές λήψεις.

Extra tip #2: Επειδή μια πολύχρωμη ομπρέλα με λαχούρια είναι πιθανό να καταστρέψει τις φωτογραφίες σας, φρόντισε να έχεις προμηθευτεί μία που να ταιριάζει με τη χρωματική παλέτα του γάμου. Μια διάφανη είναι πάντα μια κομψή λύση (ίσως να πρέπει να αγοράσεις και 4-5 ακόμα για ανατρεπτικές φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά σας). Άλλα αξεσουάρ για τα οποία θα έχεις προνοήσει, όπως για παράδειγμα ένα ζευγάρι γαλότσες, μπορούν να αποδειχθούν όχι μόνο σωτήρια, αλλά και άκρως φωτογενή!
gamos me broxi

Επειδή όμως, όπως είπαμε και πιο πάνω, η βασική οδηγία για έναν βροχερό γάμο είναι απλώς να τον απολαύσεις, βρήκαμε (στο site mydomaine) δηλώσεις γυναικών που όχι μόνο επέζησαν από αυτή την εμπειρία, αλλά και πραγματικά το διασκέδασαν!...

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software