Τips για να βγαίνετε αψεγάδιαστη στο Instagram

Τips για να βγαίνετε αψεγάδιαστη στο Instagram
Η Karina Irby είναι fitness model και σχεδιάστρια μαγιό και πόσταρε μερικές χρήσιμες συμβουλές για τις γυναίκες που έχουν ως πρότυπο τα τέλεια κορμιά που ποστάρονται καθημερινά στα social media.

Ανέβασε δύο φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram: την αρετουσάριστη και την επεξεργασμένη, όπου δείχνει πραγματικά αψεγάδιαστη. Στη λεζάντα αναλύει τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να στενοχωριούνται όσες δεν δείχνουν όπως τα μοντέλα στο Instagram αφού… ούτε εκείνα είναι αυτό που δείχνουν.

Η Karina Irby γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία: «Κάθε πρωί ξυπνάω και σκρολάρω στο προσωπικό μου feed στο instagram και κατασκοπεύω όλα τα "insta girls" που ανεβάζουν τις μη ρεαλιστικές φωτογραφίες του εαυτού τους. Τα κορίτσια που ακολουθώ και ποστάρουν τέτοιες εικόνες έχουν πολλούς ακόλουθους, συνήθως εκατοντάδες, χιλιάδες κορίτσια που τις βλέπουν σαν πρότυπα. Καθώς βλέπω τα σχόλια βρίσκω πολλά νέα κορίτσια να κάνουν tag τις φίλες τους και να γράφουν "στόχος", ή "γιατί εγώ δεν είμαι έτσι;". 

Η αλήθεια είναι πως ούτε εκείνες δείχνουν έτσι. Είναι όπως εσύ, όπως όλες μας. Το πήγα ένα βήμα παραπέρα και έκανα χρήση του "Επεξεργασία για κορίτσι του instagram" στη δεξιά φωτογραφία μου και αυτή είναι η λίστα με όλα όσα έχω κάνει πάνω μου:

  • Λείανση του δέρματος
  • Μεγέθυνση των οπισθίων
  • Μάζεψα την κοιλιά και την πλάτη
  • Λέπτυνα τα χέρια και τα μπράτσα
  • Αδυνάτισα λίγο το λαιμό
  • Ξεφορτώθηκα ουλές και κυτταρίτιδα
  • Έκανα πιο στρογγυλό το στήθος
  • Σήκωσα τα οπίσθια
Μετά από όλες αυτές τις μικροαλλαγές, βλέπεις πόσο έχει διαστρεβλωθεί ο ορίζοντας; Τόσα πολλά κορίτσια νοιάζονται πολύ για το πώς θα είναι η εικόνα τους στο Instagram που δεν προσέχουν καν ότι έχει αλλοιωθεί το φόντο. Κορίτσια, δεν θέλω να κάνω την κακιά. Απλά θέλω να σας εμπνεύσω να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να σταματήσετε να συγκρίνεστε με μη ρεαλιστικές εικόνες στο διαδίκτυο. Ψάξτε για την ταμπέλα "Επεξεργασία για κορίτσι του Ιnstagram" και μην παίρνετε τόσο στα σοβαρά τα social media».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software