Ο Ερμής και η Μπαλού ψάχνουν τον άνθρωπό τους!

Ο Ερμής και η Μπαλού ψάχνουν τον άνθρωπό τους!
Ο Ερμής έκλεισε 3 χρόνια ζωής στο κλουβί και κάνει σαν την πρώτη φορά όταν μας βλέπει. Και όταν ερχόμαστε και όταν φεύγουμε...

Είναι ένας κούκλος τόσο σε εμφάνιση όσο και σε συμπεριφορά. Κοινωνικός, υπάκουος και ανθρωποκεντρικός. Γεμάτος χαρά, τα πάει καλά με όλους τους άλλους σκύλους. Βρίσκεται στο κλουβί από τότε που βρέθηκε, κουτάβι.

Θα δοθεί αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος, με βιβλιάριο υγείας και συμβόλαιο υιοθεσίας σε ένα σπιτικό, που θα τον αγαπάνε και φροντίζουν για τα επόμενα χρόνια της ζωής του. το σίγουρο είναι ότι αυτός θα σας το ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο! Δώστε του μια ευκαιρία!

Microchip: 900182000947637

Επικοινωνία: pavlosk@gmail.com & 6938957397

Η Baloux είναι μια ημίαιμη λυκοσκυλίνα, γεννημένη τον Φεβρουάριο του 2016, που εγκαταλείφθηκε στην Παιανία πιθανόν από κάποιους που θεωρούν ότι είναι καλό να γεννούν τα ζώα τους 

Για την Baloux προφανώς δεν βρήκαν σπίτι και απλά την παράτησαν. Είναι πολύ κοινωνική με άλλα ζώα και ανθρωποκεντρική, αναζητώντας παρέα και χάδια.

Δεν έχει μάθει ακόμα τουαλέτα, αλλά είναι πολύ έξυπνη και θα εκπαιδευτεί κατάλληλα πολύ γρήγορα. Είναι μεσαίου μεγέθους και θα είναι πολύ πιστή στον άνθρωπό της.

Microchip: 900182001115408

Επικοινωνία: pavlosk@gmail.com & 6938957397

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software