Όταν οι πιγκουίνοι τραβούν selfie βίντεο... (video)

Όταν οι πιγκουίνοι τραβούν selfie βίντεο... (video)

Δεν υπάρχουν και πολλές δραστηριότητες στην Ανταρκτική αν είσαι πιγκουίνος και λογικό είναι να βαρεθείς κάποια στιγμή, αφού έχεις πια βρει το ταίρι σου, έχεις κάνει τις βουτιές σου και έχεις γλιτώσει από τους ενοχλητικούς θαλάσσιους ελέφαντες. 

Δύο αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι έχουν πλέον να διηγούνται ένα ακραίο περιστατικό στην... κοινότητά τους στην Ανταρκτική, καθώς και ξόδεψαν αρκετό από τον ελεύθερό τους χρόνο.. δημιουργικά, αλλά και διάσημοι έγιναν και μάλιστα παγκοσμίως. 

Οι πρωταγωνιστές του βίντεο εντόπισαν - κατά λάθος προφανώς - μία μικροκάμερα που είχε τοποθετήσει ο ερευνητής Έντι Γκολτ, για να καταγράφει την καθημερινότητά τους. Πατώντας τη με το πόδι, ο ένας από τους δύο περίεργους πιγκουίνους γύρισε την κάμερα προς το μέρος του, σύντομα ήρθε και ο ακόμα πιο περίεργος φίλος του και το αποτέλεσμα ακολουθεί στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε. 

Ευτυχώς για τον Γκολτ, η κάμερα «έγραφε» από πριν κι έτσι οι δύο αυτοκρατορικοί δεν έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν χρήματα για πνευματικά δικαιώματα, όπως έκανε το 2015 η PETA.

Η οργάνωση είχε διεκδικήσει τότε μερίδιο από τα κέρδη φωτογράφου που εκμεταλλεύθηκε μια σέλφι που τράβηκε κατά λάθος ένας μακάκος πιγκουίνος. Μάλιστα κέρδισε την υπίθεση κι ο Ντέιβιντ Σλάτερ προσφέρει το 25% των κερδών σε μια οργάνωση για την προστασία των μακάκων που ζουν στην Ινδονησία. 

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software