Της έδωσε 20 δολάρια, του επέστρεψε 239.000

Της έδωσε 20 δολάρια, του επέστρεψε 239.000
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο άστεγος Johnny Bobbitt Jr έδωσε στην 27χρονη Kate McClure τα τελευταία του 20 δολάρια για να βάλει βενζίνη.

Η 27χρονη σκέφτηκε έναν μοναδικό τρόπο να τον ευχαριστήσει: Έφτιαξε μια fundraising σελίδα, ζήτησε δωρεές και συγκέντρωσε για τον άστεγο 239.000 δολάρια!

Πώς έχει η ιστορία
: Η νεαρή έμεινε από βενζίνη σε έναν έρημο αυτοκινητόδρομο λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Τηλεφώνησε στον φίλο της να έρθει να την παραλάβει. Τότε ήταν που την πλησίασε ο Bobbitt.

O άστεγος βετεράνος του στρατού της είπε να κλειδωθεί στο αυτοκίνητό της και έφυγε για να φέρει βενζίνη με τα τελευταία 20 δολάρια του.

Την επόμενη μέρα, η ίδια μαζί με τον φίλο της επέστρεψαν στο σημείο για να του δώσουν πίσω τα λεφτά του, ωστόσο η καλοσύνη του είχε επηρεάσει την Kate βαθύτατα και σκέφτηκε να κάνει μια πράξη αγάπης για τον γενναιόδωρο Johnny.

Σύμφωνα με τη Daily Mail,
η 27χρονη ανέφερε ότι μέσα σε λίγες μέρες είχε συγκεντρώσει 239.000 δολάρια και πως ο Johnny της ζήτησε να κλείσει την σελίδα.

Ωστόσο μια ώρα αργότερα δέχτηκε βροχή μηνυμάτων με το αίτημα να ανοίξουν και πάλι οι δωρεές.

«Εντάξει αυτό δεν κράτησε για πολύ. Βρήκαμε τον Johnny και του εξηγήσαμε ότι απαιτούν να παραμείνουν ανοιχτές οι δωρεές. Είναι περισσότερο από ευτυχισμένος από το ποσό που συγκεντρώθηκε, που δεν ήθελε να φανεί ότι το εκμεταλλεύεται».

Στόχος της Kate ήταν ο Βobbitt να βρει ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο και μια δουλειά: «Ενδιαφέρεται πολύ να βρει δουλειά και πιστεύω ότι έχοντας ένα μέρος να ξεκουράζεται κάθε βράδυ η ζωή του μπορεί να ξαναγίνει κανονική».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software