Ο Χάρβεϊ ξέβρασε... ένα τέρας σε παραλία του Τέξας

Ο Χάρβεϊ ξέβρασε... ένα τέρας σε παραλία του Τέξας
Ενα αλλόκοτο θαλάσσιο πλάσμα, που κανένας ακόμα δεν μπορεί να πει με σιγουριά τί είναι, ξέβρασε ο τυφώνας Χάρβεϊ σε παραλία του Τέξας.

Συγκεκριμένα, η Πρίτι Ντεσάι βρήκε αυτό το κουφάρι ζώου στην παραλία, το φωτογράφισε και το πόσταρε στο Διαδίκτυο, προκειμένου να μάθει τι ακριβώς είναι.

Το σώμα του είναι κυλινδρικό και θυμίζει φώκια, αλλά δεν είναι.

«Με την πρώτη ματιά μου έμοιαζε σαν κάτι από τα βάθη της θάλασσας» δήλωσε η Ντεσάι.

«Η αρχική μου σκέψη ήταν πως θα μπορούσε να επρόκειτο για σμέρνα. Όταν όμως πήγα πιο κοντά, συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να είναι σμέρνα. Ειδικά κρίνοντας από το στόμα. Το πιέσαμε, λίγο μετά το αναποδογυρίσαμε. Δεν μπορούσα όμως να εκφράσω καμία άποψη», συμπλήρωσε.Η φωτογραφία γρήγορα έγινε viral στο Διαδίκτυο

Ωστόσο, την ίδια απορία σύντομα απέκτησαν χρήστες από όλο τον κόσμο, με τις φωτογραφίες της να γίνονται viral.

Ο βιολόγος Κένεθ Τιγκ θεωρεί πως είναι ένα πλάσμα που είναι κάτι μεταξύ φιδιού και χελιού.

Ο επιστήμονας ανέφερε πως διάφορα είδη  χελιών με γαμψά δόντια κυκλοφορούν στον κόλπο του Μεξικού, όμως ουδέποτε έχει αιχμαλωτιστεί κάποιο, ώστε να μελετηθεί, καθώς τα περισσότερα χέλια ζουν σε βάθος 30 με 90 μέτρων και κρύβονται στα βράχια.

Ο Κένεθ ανέφερε πως το «τέρας» στη φωτογραφία φέρει χαρακτηριστικά από τριών ειδών χέλια, ανάμεσα στα οποία και ο Γόγγρος, αλλά δεν μπορεί με σιγουριά να πει τι ακριβώς είναι.
Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software