Συνάντηση των αρχηγών με Σαββίδη

Συνάντηση των αρχηγών με Σαββίδη

Με πρωτοβουλία των αρχηγών της ομάδας έγινε το απόγευμα της Τρίτης συνάντηση της αντιπροσωπείας των ποδοσφαιριστών με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, όπου είναι και η έδρα του «ισχυρού άνδρα» της ομάδας.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της στήριξης του μεγαλομετόχου από την κριτική που δέχεται αλλά και του οικογενειακού κλίματος, που διατηρείται στη μακεδονική ΠΑΕ.

Λίγο μετά τη συνάντηση ο Δημήτρης Πέλκας με ανάρτησή του στάθηκε στις προσπάθειες των συμπαικτών του για την κατάκτηση του τίτλου. 

Αναλυτικά: «Η εικόνα νικά την ουσία και δίνει τροφή στην ισοπέδωση. Μια κακή στιγμή, ένα λάθος, όμως δεν αναιρεί ό,τι έχει κάνει ο κ. Σαββίδης ως σήμερα. Ένας άνθρωπος που έχει πάντα ως προτεραιότητα τον ποδοσφαιριστή και ποτέ δεν απείλησε κανέναν. Αντιθέτως έχει σταθεί δίπλα μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές, στις αποτυχίες. Και είμαστε κι εμείς δίπλα του γιατί το αξίζει.

Είμαστε ποδοσφαιριστές και η δουλειά μας είναι να κερδίζουμε ή να χάνουμε στο γήπεδο. Ούτε να μένουμε στ' αποδυτήρια, ούτε να παρακολουθούμε δικαστικές σειρές. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ν'ακυρώσει την προσπάθειά μας, τις επιτυχίες μας. Ούτε, βέβαια, να σβήσει τα λάθη μας. Δεν ζητάμε κάτι. Προσπαθούμε να το κερδίσουμε. Αφήστε μας».  

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software