Αντίδραση Γιαννακόπουλου στα οικονομικά στοιχεία

Αντίδραση Γιαννακόπουλου στα οικονομικά στοιχεία
Μύδρους εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω instagram μετά από τη δημοσίευση των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα των χρεών ύφους 34.700.000 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, ο οποίος νωρίτερα μέσα στο έτος είχε συζητήσεις με τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, οι οποίες δεν ευοδώθηκαν λόγω "χρεών 80.000.000 ευρώ" όπως είχε γίνει γνωστό, τοποθετήθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στόχος του ήταν τα όσα υποστήριξε ο διευθυντής επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Σταμάτης Γαρρής, μιλώντας στον "ΣΠΟΡ FM", επισημαίνοντας ότι τα χρέη της ομάδας είναι μικρότερα, ενώ διέψευσε και την ύπαρξη δεύτερου ομολογιακού δανείου.

Μάλιστα, ανέφερε πως τα 7 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο Κορωπί, έχουν ήδη δοθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο.

"Οι δεδουλευμένες υποχρεώσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δηλαδή αυτό που λέμε χρέος στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 ήταν 34.700.000 ευρώ", τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλεί τον Γιάννη Αλαφούζο και τους συνεργάτες του να πουν "την αλήθεια για τα χρέη" της ομάδας και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να προσπαθήσει να τον βγάλει "ψεύτη".

"Το να κοροϊδεύετε τον κόσμο είναι δικαίωμα σας, το να με βγάζετε ψεύτη δεν το επιτρέπω…ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ.. όλα έχουν όρια", είναι το σχόλιό του.
Μάλιστα, με απάντησή του σε φίλαθλο λίγο αργότερα, ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ εκτίμησε ότι η επιβάρυνση του Παανθηναϊκού αγγίζει τα 94.000.000 ευρώ και τόνισε ότι τη Δευτέρα θα επανέλθει με λεπτομέρειες.

"1 Σεπτεμβρίου - 47 (εκατομμύρια προφανώς) χρέη, φετινές υποχρεώσεις 17 που δεν έχουν σκοπό να πληρώσουν και πάμε στα 64 και - 30 μελλοντικά συμβόλαια εάν δεν τα πουν οι ίδιοι την Δευτέρα όλα στην φόρα".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software