Ο λόγος που δεν έχει ανανεώσει ο Μέσι

Ο λόγος που δεν έχει ανανεώσει ο Μέσι
Το "πάγωμα" των διαπραγματεύσεων για την επέκταση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι, ίσως έχει να κάνει με την αμφιβολία της Μπαρτσελόνα κατά πόσον μπορεί να του εξασφαλίσει αύξηση αποδοχών χωρίς να παραβιάσει τους σχετικούς κανόνες της ισπανικής λίγκας. 

Αυτό άφησε να εννοηθεί ο διευθύνων σύμβουλος των "μπλαουγκράνα", Οσκαρ Γκράου, στο συνέδριο "Forum Europa". 

Ο Αργεντινός σταρ έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ισπανίας ως τον Ιούνιο του 2018 και, για να υπογράψει νέα συμφωνία, πιθανότατα θα πρέπει να αυξηθούν οι τωρινές απολαβές του, που υπολογίζονται στα 22 εκατ. ευρώ ετησίως (μετά φόρων). Οι δύο παρτενέρ του Μέσι στην επιθετική γραμμή της "μπλαουγκράνα", Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες, έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους ως το 2021 έναντι 25 εκατ. ευρώ ετησίως ο καθένας και φυσικά ο Αργεντινός ζητά -τουλάχιστον- τα ίδια χρήματα.

Ο Γκράου, όμως, εξηγεί ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. "Η Μπαρτσελόνα πρέπει να αναλύσει την κατάσταση με ψυχραιμία και κοινή λογική. Η Μπάρτσα δεν μπορεί να υπερβεί το 70% του προϋπολογισμού της σε μισθούς (σ.σ. αυτό προβλέπει ο κανονισμός της ισπανικής λίγκας), οπότε πρέπει να φροντίσουμε να "βγαίνουν" τα νούμερα", τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος των "μπλαουγκράνα". 

Πρόσθεσε ακόμη ότι οι πιθανές λύσεις είναι, είτε η περαιτέρω αύξηση των εσόδων, είτε η πώληση κάποιων παικτών, που θα αφήσει περισσότερο χώρο στο μισθολόγιο για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του Λιονέλ Μέσι.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software