Προς νέα αναβολή το Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Προς νέα αναβολή το Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός
Πολύ δύσκολα θα διεξαχθεί και σήμερα η αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Οι προβλέψεις για τον καιρό, την ώρα που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει ξανά ο αγώνας, στις 19:30, αναφέρουν πως θα υπάρξει έντονη βροχόπτωση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και ομίχλη.

Κάτι τέτοιο συνιστά αδύνατη τη διεξαγωγή ματς στο "κολυμβητήριο του γηπέδου της Λειβαδιάς", όπως χαρακτήρισε τον αγωνιστικό χώρο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω twitter, εκτός και αν ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου αποφασίσει το αντίθετο.

Τι προβλέπει ο ΚΑΠ

Το άρθρο 21 του ΚΑΠ με τίτλο "Μη τέλεση ή αναβολή αγώνα", σε περιπτώσεις όπως η χθεσινή στη Λιβαδειά προβλέπονται τα εξής:

"Αγώνας που αναβάλλεται ή διακόπτεται, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, διεξάγεται υποχρεωτικά την επόμενη ημέρα, στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, χωρίς άλλη ειδοποίηση των ομάδων, οι οποίες υποχρεούνται να εμφανιστούν για τη διεξαγωγή ή συνέχιση του αγώνα, εξαιρουμένης των περιπτώσεων της παραγράφου 4 του άρθρου 10".

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι αποστολές των δύο ομάδων υποχρεούνται να βρεθούν και σήμερα στο γήπεδο της Λιβαδειάς, με τις ίδιες ενδεκάδες με τις οποίες παρατάχθηκαν χθες και για να συνεχιστεί το ματς θα πρέπει να το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software