Ρέτσος: Ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το 8ο σερί

Ρέτσος: Ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το 8ο σερί
Τη βεβαιότητά του πως ο Ολυμπιακός, παρά το μέτριο ξεκίνημά του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, θα επιστρέψει και θα κατακτήσει τον 8ο συνεχόμενο τίτλο, εξέφρασε ο διεθνής σέντερ μπακ της Λεβερκούζεν, Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο αμυντικός της Μπάγερ, στην οποία μετακινήθηκε το καλοκαίρι με ποσό - ρεκόρ ύψος 22.000.000 ευρώ, μίλησε στον "Γαύρο" μετά το φινάλε του αγώνα της Εθνικής μας με την Κροατία και ανέφερε:

"Έχω κρατήσει επαφές γιατί όπως έχω πει και άλλες φορές, δεν είναι μόνο φίλοι μου, είναι κάτι παραπάνω, είναι σαν οικογένεια. Και ο Ολυμπιακός, και κάποια συγκεκριμένα παιδιά από την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που τους έχω δίπλα μου και με στηρίζουν. Καταλαβαίνω ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι ξέρει να ξεπερνάει τέτοιες καταστάσεις. Θα γυρίσει εκεί που πραγματικά ανήκει για να κατακτήσει το 8ο συνεχόμενο".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού, είπε: "Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο για τον κόσμο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι τεράστιος. Τον έζησα έστω και για έναν χρόνο και είναι κάτι που δύσκολα θα το βρεις και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Οι πραγματικοί οπαδοί φαίνονται στα δύσκολα. Εκεί χρειάζεται τη στήριξη η ομάδα".

Τέλος, ο Ρέτσος παραδέχθηκε πως η Ελλάδα του λείπει: "Μου λείπει η Ελλάδα, αλλά χάνω κάτι άλλο, για να κερδίσω κάτι άλλο".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software