Ένα κορίτσι ανακαλύπτει τις μαγικές του ικανότητες

Ένα κορίτσι ανακαλύπτει τις μαγικές του ικανότητες
Με στόχο να εξερευνήσει την κίνηση μέσα από την τεχνολογία της Εικονικής Πραγματικότητας, το VR Dance Project άρχισε από τον Ιούνιο του 2016 να παράγει μοναδικά βίντεο 360 μοιρών με φαντασμαγορικά σόου από τους καλύτερους χορευτές παγκοσμίως.

Στο τελευταίο βίντεο  που τιτλοφορείται: Ένα κορίτσι ανακαλύπτει τις μαγικές της ικανότητες, το στούντιο παραγωγής από το Λος Άντζελες έχει δημιουργήσει μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία Εικονικής Πραγματικότητας για τους λάτρεις του χορού.

Για τη βέλτιστη θέαση του βίντεο 360 μοιρών, δείτε το σε ανάλυση 4Κ, φορώντας ακουστικά. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το VR Dance Project στην επίσημη ιστοσελίδα του.Χρησιμοποιούμε ως πλατφόρμα προβολής των 360 VR βίντεο το YouTube. Αν παρακολουθείτε τα βίντεο σε Desktop PC, ανοίξτε την σελίδα μέσω chrome, και περιηγηθείτε στο χώρο του βίντεο, είτε με τα βέλη που εμφανίζονται πάνω αριστερά στην οθόνη, είτε σύροντας το ποντίκι του υπολογιστή (με πατημένο το αριστερό πλήκτρο) πάνω στην οθόνη του βίντεο. Εναλλακτικά, αν βλέπετε το βίντεο μέσω κινητού τηλεφώνου ή ταμπλέτας, ανοίξτε το βίντεο στο app του Youtube, και αλλάξτε οπτική γωνία του βίντεο αλλάζοντας απλά τη θέση του κινητού ή της ταμπλέτας (η συσκευή πρέπει να διαθέτει Γυροσκόπιο).

Πηγή: vrnews.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software