Φωτογραφίες ποδηλάτων με τα περισσότερα "like"

Φωτογραφίες ποδηλάτων με τα περισσότερα "like"
Αχώριστος «φίλος» και ιδανικό μέσο μετακίνησης γιατί, «…όπως τα όνειρά μας, ξέρει από ανηφοριές», το ποδήλατο έχει δημιουργήσει, κυρίως τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, χιλιάδες υποστηρικτές.

Μάλιστα, επειδή για κάποιους είναι και τρόπος ζωής, η ομάδα BikeRespect στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε τη δημιουργικότητά τους, καλώντας τους να φωτογραφίσουν το ποδήλατό τους και να συμμετέχουν σε διαγωνισμό που διοργανώθηκε στο facebook.

Όπως εξηγεί ο Κώστας Συμελίδης από το BikeRespect, η πρόσκληση για συμμετοχή στο διαγωνισμό έγινε από την αρχή του έτους, μέσω της σελίδας Πεντάλ στο Φακό, στο facebook.

«Συνολικά, 220 ήταν οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο στην σελίδα του διαγωνισμού μας με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Στην συνέχεια, οι επισκέπτες του διαδικτυακού διαγωνισμού ξεχώρισαν τις φωτογραφίες της προτίμησής τους και τις ανέδειξαν κάνοντας "like" κάτω από αυτές.

Η επικρατέστερη όλων ήταν του Δημήτρη Δουτσιόπουλου η οποία συγκέντρωσε 585 like και είχε τίτλο: Biking By The River» αναφέρει.

Η αγάπη για το ποδήλατο αποτυπώνεται σε ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες, εικόνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με το Άμστερνταμ να έχει την τιμητική του ενώ η παραλία της Θεσσαλονίκης έχει φωτογραφηθεί όλες τις ώρες της ημέρας, με δίτροχη παρέα.

Παράλληλα, το ποδήλατο φωτογραφίζεται σε χιόνια, στον Ψηλορείτη, σε γάμο, σε σαλόνια σπιτιών ακόμη και δίπλα στη θάλασσα, όπου αποτελεί τα «τρία Π», όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται σε λεζάντα φωτογραφίας: «Ποδήλατα, παραλίες, παραλίες»!

Δείτε τις φωτογραφίες εδώΠηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software