Με ανανεωμένο Πίνακα Ελέγχου η Google

Με ανανεωμένο Πίνακα Ελέγχου η Google
Την ανανέωση του Πίνακα Ελέγχου της ανακοίνωσε σήμερα η Google, τον ιστότοπο, όπου έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται όλοι οι χρήστες, ώστε να ενημερώνονται για τα προϊόντα της εταιρείας που χρησιμοποιούν αλλά και τα δεδομένα που συνδέονται με αυτά.

Στόχος της εταιρείας είναι να παράσχει στους χρήστες μία πιο αποτελεσματική προστασία των προσωπικών δεδομένων τους.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας σε όλους τους χρήστες, παγκοσμίως, ενώ θα γίνουν ορισμένες αλλαγές, οι οποίες θα βασίζονται στις τάσεις, που εμφανίζονται από τη χρήση των υπαρχόντων εργαλείων και των στοιχείων απορρήτου.

Επιπλέον, επειδή οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των χρηστών ολοένα αυξάνονται, η Google επανασχεδίασε τον Πίνακα Ελέγχου, ώστε να είναι ευκολότερη η χρήση του. Η πιο σημαντική, ίσως, αλλαγή είναι η βελτίωση της ευχρηστίας στις οθόνες αφής, ώστε ο Πίνακας να λειτουργεί το ίδιο αποδοτικά σε όλες τις συσκευές.

Επίσης, η εταιρεία έκανε πιο εύκολη για τους χρήστες τη δυνατότητα να μπορούν να βλέπουν το σύνολο των προϊόντων της Google, που χρησιμοποιούν και των δεδομένων τους σε καθένα από αυτά.

Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία, η δημιουργία εργαλείων που βοηθούν τους χρήστες να κατανοήσουν τα δεδομένα που αποθηκεύονται στον «Λογαριασμό» τους καθώς και ο έλεγχος απορρήτου, υπόκεινται σε μία διαρκή και συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρει η Google στους χρήστες της παγκοσμίως.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ


Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software